Home » Social » „În căutarea realității”, un nou volum de poezie bârlădeană

„În căutarea realității”, un nou volum de poezie bârlădeană

Poetul bârlădean George Irava a lansat joi un nou volum de poezie, intitulat „În căutarea realității”. Cartea însumează peste 80 de poezii, având ca temă de inspirație balada „Miorița” și este o metaforă în sine. Lansarea a avut loc în sala de lectură a bibliotecii „Stroe Beloescu” avându-l ca moderator pe Marian Costandache. Acesta, în deschidere, a făcut o precizare: „Orice apariție a unei cărți în aceste vremuri reprezintă un act de curaj și totodată un moment de înălțare a poetului”.

Alături de scriitori au fost prezenți atât rude cât și apropiați. Printre invitați s-a numărat și prof. Gruia Novac, autorul prefeței volumului care a declarat despre poetul George Ivara că face parte dintr-o generație eternă, purtând cu sine un sever simț al limbii române dar și o excelentă cunoaștere a prozodiei. Participanțlor li s-a oferit ocazia de a face aprecieri despre poezia iraviană și de a recita într-un stil propriu versuri ale unor poezii alese. La finalul serii, doritorii au putut achiziționa cartea împreună cu autograful autorului. (Roxana CUCU)

Poetul bârlădean George Irava a lansat joi un nou volum de poezie, intitulat „În căutarea realității”. Cartea însumează peste 80 de poezii, având ca temă de inspirație balada „Miorița” și este o metaforă în sine. Lansarea a avut loc în sala de lectură a bibliotecii „Stroe Beloescu” avându-l ca moderator pe Marian Costandache. Acesta, în deschidere, a făcut o precizare: „Orice apariție a unei cărți în aceste vremuri reprezintă un act de curaj și totodată un moment de înălțare a poetului”. Alături de scriitori au fost prezenți atât rude cât și apropiați. Printre invitați s-a numărat și prof. Gruia Novac,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile