Home » Sport » Dinamo, prea puternică pentru bârlădeni

Dinamo, prea puternică pentru bârlădeni

RC Bârlad a suferit cea mai mare înfrângere din cupă.

Etapa a IV-a a Cupei României la rugby (Grupa Muntenia) a adus o nouă înfrângere pentru RC Bârlad. Sâmbătă pe stadionul Rulmentul din Bârlad, echipa locală a jucat împotriva echipei Dinamo București. Jocul a decurs într-o singură direcție bucureștenii câștigând cu 99 la 5.

După un meci bun jucat miercuri împotriva Stelei bârlădenii s-au resimțit, astfel că acest joc a fost mai degrabă unul de antrenament pentru sportivii bucureșteni. Cu un lot mult mai tânăr și mai neexperimentat jucătorii bârlădeni reușit un eseu greu în prima repriză, pe când nu căzuseră fizic.

„Vreau să remarc un singur lucru. În prima repriză, cât ne-au ținut bateriile, băieții au respectat în mare parte ce ne-am propus”, a declarat Ciprian Popa, directorul Clubului Sportiv Școlar Bârlad.

Dincolo de înfrângerile pe linie iubitorii de rugby din Bârlad au putut vedea două echipe puternice din primul eșalon rugbystic al țării, astfel jucătorii și antrenorii și-au putut face o idee mai clară privind campionatul care va începe în primăvara anului viitor.

După această etapă, pe primul loc clasează Dinamo București cu 16 puncte, Steaua București cu 9 puncte și RC Bârlad cu 0 puncte.

RC Bârlad mai are de jucat un singur meci în cupă, cu Steaua București, în deplasare. (Andrei ARSENE)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=IcU4J1cm2Ec&w=560&h=315]

RC Bârlad a suferit cea mai mare înfrângere din cupă. Etapa a IV-a a Cupei României la rugby (Grupa Muntenia) a adus o nouă înfrângere pentru RC Bârlad. Sâmbătă pe stadionul Rulmentul din Bârlad, echipa locală a jucat împotriva echipei Dinamo București. Jocul a decurs într-o singură direcție bucureștenii câștigând cu 99 la 5. După un meci bun jucat miercuri împotriva Stelei bârlădenii s-au resimțit, astfel că acest joc a fost mai degrabă unul de antrenament pentru sportivii bucureșteni. Cu un lot mult mai tânăr și mai neexperimentat jucătorii bârlădeni reușit un eseu greu în prima repriză, pe când nu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile