Home / Social / O săptămână de teatru la Bârlad

O săptămână de teatru la Bârlad

Noua stagiune a debutat cu spectacolul “Doctor fără voie”, a cărui premieră fusese amânată din cauza decesului actorului Gruia Nova Jr.

Stagiunea teatrală 2014-2015 s-a deschis, sâmbătă, la Bârlad cu premiera spectacolului „Doctor fără voie” de Moliere. Premiera nu a mai avut loc, așa cum fusese programată, la sfârșitul stagiunii trecute, unul dintre motivele principale fiind decesul actorului Gruia Novac Jr., care ar fi trebuit să joace în piesă.

La finalul serii, regizorul Dorin Mihăilescu s-a arătat mulțumit de evoluția actorilor care au susținut un spectacol plin de mișcare.

Iubitorii teatrului care au ratat premiera pot viziona spectacolul „Doctor fără voie” sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 19.00, când piesa se va juca tot pe scena teatrului bârlădean, în cadrul celei de-a XXIII-a ediții a Festivalului Internațional al Umorului „Constantin Tănase”, care a debutat la Vaslui pe 5 octombrie.

În în cadrul acestui festival, bârlădenii se vor putea bucura de alte două spectacole găzduite de Teatrul „Victor Ion Popa”: joi, 9 octombrie, de la ora 19, Teatrul Ateneu Tătărași (Iași) se va prezenta cu piesa „Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov, în regia lui Radu Ghilaș, iar vineri, 10 octombrie, bârlădenii se pot întâlni cu comedia tot de la ora 19, când Teatrul „Bulandra” prezintă spectacolul „Artă”, de Yasmina Reza, în regia lui Cristi Juncu. Biletele au fost puse în vânzare la agenția teatrului. (Mihaela NICULESCU)

Noua stagiune a debutat cu spectacolul “Doctor fără voie”, a cărui premieră fusese amânată din cauza decesului actorului Gruia Nova Jr. Stagiunea teatrală 2014-2015 s-a deschis, sâmbătă, la Bârlad cu premiera spectacolului „Doctor fără voie” de Moliere. Premiera nu a mai avut loc, așa cum fusese programată, la sfârșitul stagiunii trecute, unul dintre motivele principale fiind decesul actorului Gruia Novac Jr., care ar fi trebuit să joace în piesă. La finalul serii, regizorul Dorin Mihăilescu s-a arătat mulțumit de evoluția actorilor care au susținut un spectacol plin de mișcare. Iubitorii teatrului care au ratat premiera pot viziona spectacolul „Doctor fără…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Accident la Dragomirești provocat de un șofer cu mașină cu volan pe dreapta. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane, soț și soție, ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

Inaugurarea sălii de sport de la Școala „Episcop Iacov Antonovici”, o nouă incertitudine pentru deschiderea anului școlar

Mai sunt trei săptămâni până ...

%d blogeri au apreciat: