Google+
Home » Social » Te iubesc de dă pe-afară

Te iubesc de dă pe-afară

Când dragostea nu cunoaște limite, nici gesturile care o pot exprima nu sunt mai prejos. Inima e atât de plină de iubire, încât se revarsă pe afară. Pe trotuar, în cazul de față.

Un Romeo al zilelor noastre a ales să-și așterne dragostea nu pe hârtie, ci pe asfaltul unui trotuar de pe Bulevardul Epureanu din Bârlad. Probabil că cel care a realizat „opera de artă” s-a lovit de multe ori de reproșul „Nu se vede că m-ai iubi”. Prin urmare, a decis ca Julieta lui de la apartamentul 23 al blocului de vizavi să vadă zilnic de la balcon că s-a înșelat. Din păcate nu știm dacă acțiunea amorezului a avut rezultatul așteptat, dar cu siguranță le aduce zâbete trecătorilor.(R.C.)

Când dragostea nu cunoaște limite, nici gesturile care o pot exprima nu sunt mai prejos. Inima e atât de plină de iubire, încât se revarsă pe afară. Pe trotuar, în cazul de față. Un Romeo al zilelor noastre a ales să-și așterne dragostea nu pe hârtie, ci pe asfaltul unui trotuar de pe Bulevardul Epureanu din Bârlad. Probabil că cel care a realizat "opera de artă" s-a lovit de multe ori de reproșul "Nu se vede că m-ai iubi". Prin urmare, a decis ca Julieta lui de la apartamentul 23 al blocului de vizavi să vadă zilnic de la balcon…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: