Home » Social » Bârladul sub lupa – Legenda Meșterului Manole pusă în scenă la Bârlad

Bârladul sub lupa – Legenda Meșterului Manole pusă în scenă la Bârlad

Trecând prin zona Cerbul de Aur din Bârlad, observăm cum orașul nostru se află în plin proces de ”schimbare la față”.

”Struțocămila” ce se ridică la intersecția dintre Bulevardul Primăverii și Bulevardul Republicii demonstrează că orice se poate. Așa se face că o serie de cabluri ce vin de la un stâlp din stradă au ”încălcat proprietatea” de acolo. Inspirați de legenda Meșterului Manole ”Doreii ” s-au gândit că vor da mai multă trăinicie clădirii dacă zidesc niște cabluri.

Faptul că prin pereți trec cabluri stârnește atât uimire cât și indignare în rândul trecătorilor, mulți dintre ei făcându-și cruce.

Totuși, partea bună a situație este că poate transforma o gândire obișnuită într-una filozofică: ce a fost acolo prima dată? Cablurile sau casa? (R.C.)

Trecând prin zona Cerbul de Aur din Bârlad, observăm cum orașul nostru se află în plin proces de ''schimbare la față''. ''Struțocămila'' ce se ridică la intersecția dintre Bulevardul Primăverii și Bulevardul Republicii demonstrează că orice se poate. Așa se face că o serie de cabluri ce vin de la un stâlp din stradă au ''încălcat proprietatea'' de acolo. Inspirați de legenda Meșterului Manole ''Doreii '' s-au gândit că vor da mai multă trăinicie clădirii dacă zidesc niște cabluri. Faptul că prin pereți trec cabluri stârnește atât uimire cât și indignare în rândul trecătorilor, mulți dintre ei făcându-și cruce. Totuși,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: