Home / Justitie / Incendiatorul din Vama Albița rămâne în arest

Incendiatorul din Vama Albița rămâne în arest

Ieri, magistrații vasluieni au avut de judecat cererea lui Constantin Alexandru Căciulă de eliberare condiținată sub control judiciar. După terminarea ședinței, Tribunalul Vaslui a decis că e mai bine ca acesta să rămână în continuare în arest preventiv.

Căciulă a fost arestat în seara zilei de 30 iulie, când a încercat să intre în țară din Republica Moldova. Existând suspiciuni că bărbatul este implicat în traficul cu țigări din Republica Moldova, lucrătorii vamai au cerut efectuarea unui control amănunțit asupra lui și a autoturismului, în garajul destinat controalelor. În timpul controlului, ascunse într-un locaș special amenajat din bordul mașinii, au fost descoperite mai multe pachete cu țigări. În acel moment, Alexandru C-tin Căciulă a mers la portbagajul mașinii de unde a luat o sticlă cu un lichid inflamabil, l-a aruncat peste bordul mașinii, în zona locului unde au fost descoperite țigările și i-a dat foc. Din fericire, în incendiul care a urmat nimeni nu a fost rănit dar au fost înregistrate pagube material deoarece focul s-a extins și la o altă mașină aflată într-un garaj alăturat. (A.C.)

Ieri, magistrații vasluieni au avut de judecat cererea lui Constantin Alexandru Căciulă de eliberare condiținată sub control judiciar. După terminarea ședinței, Tribunalul Vaslui a decis că e mai bine ca acesta să rămână în continuare în arest preventiv. Căciulă a fost arestat în seara zilei de 30 iulie, când a încercat să intre în țară din Republica Moldova. Existând suspiciuni că bărbatul este implicat în traficul cu țigări din Republica Moldova, lucrătorii vamai au cerut efectuarea unui control amănunțit asupra lui și a autoturismului, în garajul destinat controalelor. În timpul controlului, ascunse într-un locaș special amenajat din bordul mașinii, au…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Autoturism furat din Franța, descoperit la controlul de frontieră Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul ...

A încercat să iasă din România cu pașaportul fratelui său

Polițiștii de frontieră vasluieni au ...

Două persoane urmărite internațional prinse la Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul ...

%d blogeri au apreciat: