Home » Social » Statuile vivante de la Teatrul Masca

Statuile vivante de la Teatrul Masca

Duminică seara, timp de două ore vasluienii au avut parte de o întâlnire de basm cu misterioasele, suprinzătoarele și amuzantele Statui Vivante de la Teatrul Masca. Povești care mai de care mai frumoase au atras atenția trecătorilor, Centrul civic devenind un univers aparte, cu personaje care au impresionat prin mimică, gesturi și costume.

Statui pline de culoare întruchipând personaje istorice sau din filme, din lumea lui Shakespeare sau a lui Caragiale, statui și povești urbane au prins viață și i-au fermecat atât pe copiii cât și pe adulții, care au admirat spectacolul colorat și plin de viață care a însuflețit orașul. (Roxana NĂSTASĂ)

Duminică seara, timp de două ore vasluienii au avut parte de o întâlnire de basm cu misterioasele, suprinzătoarele și amuzantele Statui Vivante de la Teatrul Masca. Povești care mai de care mai frumoase au atras atenția trecătorilor, Centrul civic devenind un univers aparte, cu personaje care au impresionat prin mimică, gesturi și costume. Statui pline de culoare întruchipând personaje istorice sau din filme, din lumea lui Shakespeare sau a lui Caragiale, statui și povești urbane au prins viață și i-au fermecat atât pe copiii cât și pe adulții, care au admirat spectacolul colorat și plin de viață care a însuflețit…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: