Home » Sport » Unirea Banca – CS Viitorul Bârlad, meci fără legitimații

Unirea Banca – CS Viitorul Bârlad, meci fără legitimații

Un meci cu peripeții pentru CS Viitorul Bârlad, duminică, contra Unirii Banca.

Deși pe teren au pierdut meciul cu 2-1, antrenorul echipei bârlădene Florin Bularda a făcut contestație. Unii jucătorii adverși nu au avut legitimații corespunzătoare sau au jucat cu legitimațiile altor jucători. Contestația a fost făcută și aprobată de arbitri, urmând ca în aceste zile să se ia o decizie cadrul comisiei de disciplină a Agenției Județene de Fotbal (AJF) Vaslui.

„A fost un meci greu pe un teren plin de „cratere”, dar suntem siguri că vom câștiga cu 3-0 la masa verde”, ne-a declarat Bularda.

Următorul joc va avea loc împotriva echipei LPS Vaslui. Meciul se va desfășura duminică de la ora 11. (A.A.)

Un meci cu peripeții pentru CS Viitorul Bârlad, duminică, contra Unirii Banca. Deși pe teren au pierdut meciul cu 2-1, antrenorul echipei bârlădene Florin Bularda a făcut contestație. Unii jucătorii adverși nu au avut legitimații corespunzătoare sau au jucat cu legitimațiile altor jucători. Contestația a fost făcută și aprobată de arbitri, urmând ca în aceste zile să se ia o decizie cadrul comisiei de disciplină a Agenției Județene de Fotbal (AJF) Vaslui. „A fost un meci greu pe un teren plin de „cratere”, dar suntem siguri că vom câștiga cu 3-0 la masa verde”, ne-a declarat Bularda. Următorul joc va…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: