Home » Social » Valentină Ciucă a răspuns "Prezent!" la Festival

Valentină Ciucă a răspuns "Prezent!" la Festival

Criticul de artă și eseistul ieșean Valentin Ciucă, laureat al Premiului Academiei Române, care de decenii încântă publicul prezent la vernisajele expozițiilor unor artiști plastici din Modova, și nu numai, cu aprecierile sale critice, a ținut să fie prezent alături de vasluieni la cea de-a XXIII-a ediție a Festivalului Internațional de Umor „Constantin Tănase”.

Duminică, la cel dintâi eveniment din cadrul festivalului, anume piesa de teatru „Orfani”, jucată la Sala Studio a Casei de Cultură, ce a fost inaugurată tot atunci, Valentin Ciucă le-a vorbit celor prezenți despre nostalgia anilor tinereții, despre generozitate ca mod de a fi și despre înfrumusețarea existenței, strecurând totodată și câteva glumițe care au stârnit râsul celor prezenți.

De asemenea, el a avut și un îndemn pentru public, anume „Să nu uităm o clipă de ceilalți”. Această expresie, a spus el, „este ca un exercițiu de admitere pe care îl facem pentru fiecare în parte și pentru toți la un loc”. Deci, înainte de toate, dragi vasluieni, să ținem cont de îndemnului marelui critic literar și să nu uităm de ceilalți!

Criticul de artă și eseistul ieșean Valentin Ciucă, laureat al Premiului Academiei Române, care de decenii încântă publicul prezent la vernisajele expozițiilor unor artiști plastici din Modova, și nu numai, cu aprecierile sale critice, a ținut să fie prezent alături de vasluieni la cea de-a XXIII-a ediție a Festivalului Internațional de Umor "Constantin Tănase". Duminică, la cel dintâi eveniment din cadrul festivalului, anume piesa de teatru "Orfani", jucată la Sala Studio a Casei de Cultură, ce a fost inaugurată tot atunci, Valentin Ciucă le-a vorbit celor prezenți despre nostalgia anilor tinereții, despre generozitate ca mod de a fi și despre…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: