Home » Social » Copilul meu – Joaca cu mașinuțele îi ocupă tot timpul lui Tudor

Copilul meu – Joaca cu mașinuțele îi ocupă tot timpul lui Tudor

Cu ochi blânzi și luminoși, la 1 an și 6 luni Tudor urmărește cu interes ce se întâmplă în jurul său, făcând o demonstrație de învățare a gesturilor și cuvintelor. Întreaga familie Dănilă este mândră de el. Tudor este un copil sensibil, atașat de părinți, care după un episod de joacă își amintește că mami lipsește, moment în care se așează în dreptul ușii spunând că acolo o așteaptă.

Sociabil și foarte vesel, pe chipul său regăsim adesea un zâmbet larg și luminos ce ar molipsi pe oricine. Joaca pentru el nu este amuzantă în lipsa unor jucării cu roți, acestea fiind preferatele sale, transformându-le cu succes în mijlocitoare de interacțiune cu ceilalți copii. (R.C.)

Cu ochi blânzi și luminoși, la 1 an și 6 luni Tudor urmărește cu interes ce se întâmplă în jurul său, făcând o demonstrație de învățare a gesturilor și cuvintelor. Întreaga familie Dănilă este mândră de el. Tudor este un copil sensibil, atașat de părinți, care după un episod de joacă își amintește că mami lipsește, moment în care se așează în dreptul ușii spunând că acolo o așteaptă. Sociabil și foarte vesel, pe chipul său regăsim adesea un zâmbet larg și luminos ce ar molipsi pe oricine. Joaca pentru el nu este amuzantă în lipsa unor jucării cu roți,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: