Home » Social » Expoziții la Casa de Cultură

Expoziții la Casa de Cultură

Ieri, la ora 11 în foaierul Casei de Cultură, vasluienii au luat parte la două expoziții personale, Leonte Năstase „Eu cu cine votez?” și Cristinel Vecerdea (CRIV) „De la Tănase la noi”, încântându-și privirile cu cele mai frumoase caricaturi. Astfel, oameni politici, artiști din teatru, muzică și nu numai, au zâmbit de pe pereții foaierului Casei de Cultură la cei care au venit să-i admire. (Roxana NĂSTASĂ)

 

Pavel Bartoș de exemplu, a zâmbit fără fuior, însă având susținerea bunului său prieten Smiley, de care greu se dezlipește. Așa se face că nici la Casa de Cultură din Vaslui cei doi nu au stat departe unul de celălalt. Imortalizați de maestrul Criv și fără fuior, e drept, dar împreună.

Nici Ion Caramitru și Horațiu Mălăele nu au stat departe unul de celălalt. Au fost aproape atât pe scenă, la reprezentația „Dineu cu proști”, care a stârnit hohote de râs la fiecare două minute, precum și la expoziția de caricaturi.

Ieri, la ora 11 în foaierul Casei de Cultură, vasluienii au luat parte la două expoziții personale, Leonte Năstase "Eu cu cine votez?" și Cristinel Vecerdea (CRIV) "De la Tănase la noi", încântându-și privirile cu cele mai frumoase caricaturi. Astfel, oameni politici, artiști din teatru, muzică și nu numai, au zâmbit de pe pereții foaierului Casei de Cultură la cei care au venit să-i admire. (Roxana NĂSTASĂ)   Pavel Bartoș de exemplu, a zâmbit fără fuior, însă având susținerea bunului său prieten Smiley, de care greu se dezlipește. Așa se face că nici la Casa de Cultură din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: