Home » Sanatate » Medic chirurg dus de urgentă la spital

Medic chirurg dus de urgentă la spital

Alexandru Ionescu, profesor universitar doctor, de meserie chirurg, a avut nevoie ieri, în jurul prânzului, de ajutor medical.

A fost efectuat un apel la numărul de urgență 112 ce solicita prezența unei ambulanțe în Parcul „Victor Ion Popa” din Bârlad. La sosirea echipajului medical, chirurgul ambulanta-parc-vip1se afla pe o bancă, ajutat fiind de alte trei persoane. În urma investigațiilor efectuate la fața locului de către personalul de pe ambulanță, salvatorii ne-au declarat că suferise o sincopă (pierderea cunoștinței) ce a dus la prăbușirea sa pe caldarâm. În urma căzăturii i-au fost provocate mai multe traumatisme în special în zona feței, suspectându-l de ruptură de piramidă nazală. Deși era stabil hemodinamic, Alexandru Ionescu a fost dus la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad pentru investigații amănunțite.

Martorii au declarat că acesta a căzut din picioare și că nu ar fi prima dată când i se face rău. Tot aceștia ne-au spus și faptul că prima persoană care a apelat numărul de urgență a localizat zona ca fiind „Grădina Publică” astfel a fost întârziată sosirea ambulanței, fiind mai apoi nevoiți să ceară ajutorul altcuiva pentru un nou apel.

Alexandru Ionescu a practicat chirurgia la Iași, stabilindu-se în Bârlad după pensionare. (Roxana CUCU)

Alexandru Ionescu, profesor universitar doctor, de meserie chirurg, a avut nevoie ieri, în jurul prânzului, de ajutor medical. A fost efectuat un apel la numărul de urgență 112 ce solicita prezența unei ambulanțe în Parcul „Victor Ion Popa” din Bârlad. La sosirea echipajului medical, chirurgul se afla pe o bancă, ajutat fiind de alte trei persoane. În urma investigațiilor efectuate la fața locului de către personalul de pe ambulanță, salvatorii ne-au declarat că suferise o sincopă (pierderea cunoștinței) ce a dus la prăbușirea sa pe caldarâm. În urma căzăturii i-au fost provocate mai multe traumatisme în special în zona feței,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: