Home » Social » “Stand-up PLS”, o piesă despre situații limită

“Stand-up PLS”, o piesă despre situații limită

Luni seară, actorii din cadrul proiectului “Scrie despre tine” au jucat în Sala Studio a Casei de Cultură o piesă despre situații limită, o piesă ce i-a ținut cu sufletul la gură pe cei prezenți care au trăit și simțit odată cu personajele.

Piesa “Stand-up PLS” de Silviana Vișan Carter este inspirată din viața reală a actriței și vorbește despre felul în care reacționează unii tineri atunci când viața îi aduce față în față cu situații limită, la care nici măcar nu au visat.

stand-up pls 4Piesa spune povestea de viață a unei femei care își dorește să ajungă actriță, însă toți cei din jur îi spun că e prea bătrână și că nu-l are pe „poate” în privire. Cu o viață grea în spate, fără bani măcar de mâncare, tânăra ajunge în cele din urmă să urmeze cursurile UNATC, numai că viața îi scoate în cale alte greutăți. Fratele ei este arestat pentru trafic de droguri, iar pentru a face bani pentru a-l scoate din închisoare, Clementina (Silviana Vișan Carter) se apucă de videochat, o cale pe care a găsit-o fiind singura salvare.

Un text dramatic, un text despre supraviețuire, despre lupta cu imposibilul scris și trăit intens de Silviana Vișan Carter, i-a impresionat pe toți cei care au privit neclintiți, mai ales când au aflat că este însăși trista poveste de viață a actriței.

Alături de Silviana Vișan Carter, din distribuția piesei, mai fac parte și Simona Cuciurianu, Ionuț Grama, Dan Lupu și Sorin Poamă. Textul piesei a fost scris în laboratorul “Scrie despre tine”, un atelier de dramaturgie și dezvoltare personală în care se lucrează pe baza unor povești și experiențe personale. (Roxana NĂSTASĂ)

Luni seară, actorii din cadrul proiectului “Scrie despre tine” au jucat în Sala Studio a Casei de Cultură o piesă despre situații limită, o piesă ce i-a ținut cu sufletul la gură pe cei prezenți care au trăit și simțit odată cu personajele. Piesa “Stand-up PLS” de Silviana Vișan Carter este inspirată din viața reală a actriței și vorbește despre felul în care reacționează unii tineri atunci când viața îi aduce față în față cu situații limită, la care nici măcar nu au visat. Piesa spune povestea de viață a unei femei care își dorește să ajungă actriță, însă toți…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: