Home » Sport » Așteptări mari de la meciul cu CSU Suceava

Așteptări mari de la meciul cu CSU Suceava

După meciul de pe teren propriu cu CSM București, jucătorii vasluieni speră la victorie pe terenul celor de la CSU Suceava, ocupanta ultimului loc în Liga Națională.

George VARZARI

HC Vaslui va întâlni sâmbătă, 11 octombrie, pe CSU Suceava în cadrul celei de-a opta etape a Ligii Naționale, meci care se va desfășura pe terenul sucevenilor. Vasluienii vor avea un meci foarte greu în deplasarea de la Suceava, cele două echipe luptând pentru salvarea de la retrogradare.

Jucătorii lui Leonard Bibirig vin după egalul de pe teren propriu cu CSM București 31-31, într-unul din cele mai frumoase meciuri din Liga Națională. În ultima etapă disputată, vasluienii au fost foarte aproape de a pierde meciul, după ce au condus mai bine de 50 de minute.

CSU Suceava vine după al șaselea insucces în actuala ediție de Ligă, după ce au pierdut meciul din ultima etapă disputat pe terenul celor de la AHC Potassia Turda, scor 35-32. Sucevenii, după șase etape, ocupă ultima poziție cu zero puncte.

HC Vaslui ocupă, după șapte jocuri în Liga Națională, poziția a IX-a în Liga Națională cu opt puncte, adunate din cele două victorii, două egaluri și trei înfrângeri. Liderii clasamentului Ligii Naționale sunt HCM Minaur Baia Mare cu 18 puncte, urmată de HCM Constanța cu 16 puncte,în timp ce HC Odorhei completează podimul cu 14 puncte, dar cu un meci în minus. Codașii clasamentului sunt Steaua Alexandrion București, cu patru punte, Energia Pandurii Târgu-Jiu cu trei puncte, iar CSU Suceava se află pe ultima poziție în Ligă.

După meciul de pe teren propriu cu CSM București, jucătorii vasluieni speră la victorie pe terenul celor de la CSU Suceava, ocupanta ultimului loc în Liga Națională. George VARZARI HC Vaslui va întâlni sâmbătă, 11 octombrie, pe CSU Suceava în cadrul celei de-a opta etape a Ligii Naționale, meci care se va desfășura pe terenul sucevenilor. Vasluienii vor avea un meci foarte greu în deplasarea de la Suceava, cele două echipe luptând pentru salvarea de la retrogradare. Jucătorii lui Leonard Bibirig vin după egalul de pe teren propriu cu CSM București 31-31, într-unul din cele mai frumoase meciuri din Liga…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: