Home » Social » Copilul meu – Antonia ar vrea un ''tutulaș''

Copilul meu – Antonia ar vrea un ''tutulaș''

Cu toții ne iubim copiii și am face orice orice pentru ei. Același lucru îl simt și membrii familiei Ștefăniță, în mijlocul căreia a apărut acum 1 an și 6 luni Antonia, o minune de copil.

Așa micuță cum este ea, Antonia dă dovadă de independență și determinare: dacă dorește ceva, obține. De cum se trezește ea își amuză părinții cu modul său simpatic de a se exprima: prima dată vrea la „pii”, în traducere: copii, apoi la „eda”, adică la educatoare. Ajunsă în locul cu pricina, mai exact la creșă, lucrurile nu mai stau chiar atât de bine: câteva lacrimi, o serie de cereri și refuzuri, dar fără rezultat. Văzând că este fără cale de întoarcere, rostește un „op-așa” hotărât și se pune pe joacă. Antonia este sociabilă și îi place să se distreze împreună cu cei de sama ei însă este atentă atunci când se rostește o poezie ori vreun cântecel. Interesul față de tot ce mișcă al fetiței o face să observe adesea câte un „tutulaș” colorat pe care îl urmărește îndelung cu privirea. (R.C)

Cu toții ne iubim copiii și am face orice orice pentru ei. Același lucru îl simt și membrii familiei Ștefăniță, în mijlocul căreia a apărut acum 1 an și 6 luni Antonia, o minune de copil. Așa micuță cum este ea, Antonia dă dovadă de independență și determinare: dacă dorește ceva, obține. De cum se trezește ea își amuză părinții cu modul său simpatic de a se exprima: prima dată vrea la „pii”, în traducere: copii, apoi la „eda”, adică la educatoare. Ajunsă în locul cu pricina, mai exact la creșă, lucrurile nu mai stau chiar atât de bine: câteva…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: