Home » Sport » Echipa U18 are două victorii la start de campionat

Echipa U18 are două victorii la start de campionat

Echipa Under 18 a clubului sportiv școlar (CSS) Bârlad a avut un start foarte bun de campionat. În grupa Moldova, echipa bârlădeană a acumulat 9 puncte după primele două meciuri.

„Echipa este înscrisă în campionat cu un an mai mic de vârstă față de cei de la under 19 și sperăm să prindem calificarea pentru turneul final”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad.

Până acum U18 a jucat două meciuri, ambele câștigându-le fără emoții. Primul l-a avut la Tecuci unde a învins echipa locală, CSS, cu 14-5. În al doilea meci desfășurat pe stadionul „Rulmentul” din Bârlad echipa a învins cu 24 la 17 echipa CTTV Galați.

Următoarele meciuri ale clubului bârlădean vor fi împotriva echipelor LPS Focșani (două meciuri în deplasare), RC Brăila (acasă), RC Stejarul Buzău (în deplasare) și CSS Unirea Iași (acasă). (A.A.)

Echipa Under 18 a clubului sportiv școlar (CSS) Bârlad a avut un start foarte bun de campionat. În grupa Moldova, echipa bârlădeană a acumulat 9 puncte după primele două meciuri. „Echipa este înscrisă în campionat cu un an mai mic de vârstă față de cei de la under 19 și sperăm să prindem calificarea pentru turneul final”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad. Până acum U18 a jucat două meciuri, ambele câștigându-le fără emoții. Primul l-a avut la Tecuci unde a învins echipa locală, CSS, cu 14-5. În al doilea meci desfășurat pe stadionul „Rulmentul” din Bârlad echipa a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: