Home » Sanatate » Managerul spitalului bârlădean, pe făraș

Managerul spitalului bârlădean, pe făraș

Surse din spital ne-au dezvăluit că Ștefan Constantinciu va pleca de la conducerea instituției, iar locul său ar putea fi luat de Dorin Apostol, administratorul cimitirelor.

Peste câteva zile, Ștefan Constantinciu, managerul Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad ar putea fi înlocuit. Ultima zi de manageriat va fi 16 octombrie. Sursele noastre ne-au dezvăluit că interimatul va fi asigurat, pentru o perioadă de câteva luni, de actualul director financiar-contabil, Angela Chirilă. Cel mai vehiculat nume pentru preluarea funcției de manager al spitalului bârlădean este al lui Dorin Apostol, cel care, pentru o scurtă perioadă, a fost director administrativ al Spitalul „Elena Beldiman” și care, în prezent, este administratorul cimitirelor din Bârlad.

Întrebat despre posibila schimbare din funcție, Ștefan Constantinciu a preferat să păstreze misterul, dar a dat de înțeles că nu este complet străin de acest „zvon”.

Consider că am făcut ceea ce trebuia. Am crezut în dialog, colaborare și fairplay. Din păcate, am aflat după un an de mandat ca manager al spitalului că singurul prieten al meu sunt eu însumi”, a declarat Constantinciu.

Managerul a ținut să precizeze că va ajuta în continuare spitalul bârlădean prin intermediul Comitetului Cadrelor Medicale pentru Sprijinirea Parteneriatelor Public-Privat, organism înființat chiar de el. (Mihaela NICULESCU)

Surse din spital ne-au dezvăluit că Ștefan Constantinciu va pleca de la conducerea instituției, iar locul său ar putea fi luat de Dorin Apostol, administratorul cimitirelor. Peste câteva zile, Ștefan Constantinciu, managerul Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad ar putea fi înlocuit. Ultima zi de manageriat va fi 16 octombrie. Sursele noastre ne-au dezvăluit că interimatul va fi asigurat, pentru o perioadă de câteva luni, de actualul director financiar-contabil, Angela Chirilă. Cel mai vehiculat nume pentru preluarea funcției de manager al spitalului bârlădean este al lui Dorin Apostol, cel care, pentru o scurtă perioadă, a fost director administrativ al Spitalul…

Review Overview

User Rating: 4 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

5 comments

  1. Eşti prea finuţ şi deştept ca să-ţi ucizi neuronii cu neghiobi şi neciopliţi. NU ştiu cum ai acceptat funcţia asta. În acest Bârlad nenorocit toţi vor să mătrăşească tinerii capabili. Ar trebui să le fie jenă celor care te-au dezamăgit şi care te-au scârbit. Dar nu ştiu ce e AIA. Aşa e şi în alte instituţii de oraş cultural. Succes pe mai departe, foloseşte-ţi banii, mintea şi sufletul bun pentru altceva, nu te merită acest oraş, trebuia să fii la Sorbona! Fugi cât te ţin picioarele!

  2. Superba inlocuire..seful cimitirului vine sef la spital…si cel al spitalului se va duce la sef la cimitir?Va dori sa vorbeasca cu cei care au murit cu zile in spital?

  3. Doamne, e incredibil! Cum se poate ca totul sa fie doar politic sau/si in interesul unor persoane! Ati fugarit oameni competenti,gen chirurgul, sotii ginecologi Grigoriu si multi altii, si ramanem doar cu mamutii ce NU POT SI NU VOR sa-si imbunatateasca ” viziunea medicala”! Dorina, ai pus punctul pe „i”! Era clar ca daca nu se raliaza „majoritatii” de ciofligari, acest om va fi indepartat! Cu siguranta va veti gasi locul potrivit, stiti vorba”un sut in fund, un pas inainte!”

  4. şi nu se va ralia niciodată, îl cunosc! şi eu, la rândul meu, am dat cu tifla unor PROŞTI cu funcţii, după ce le-am spus că-s proşti, jegoşi şi piloşi.

  5. Du-te tata la cimitire,ca e viata mai,, frumoasa” acolo!In spital esti ,,mancat”,si urmarit de ,,hiene”, si pacat de tine ca esti tanar, traieste-ti viata alaturi de familie,nu de……Ai grija MARE!!!!

%d blogeri au apreciat: