Home » Social » Munca-i doar pentru mașini!

Munca-i doar pentru mașini!

Gândind, probabil, că munca este doar pentru mașini, 56 de vasluieni au devenit din șomeri indemnizați, șomeri neindemnizați. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a sistat plata indemnizațiilor de șomaj celor în cauză, deoarece beneficiarii au refuzat locurile de muncă puse la dispozitie, potrivit legii, de instituție.

Alți șapte vasluieni au fost eliminați din lista beneficiarilor indemnizației de șomaj deoarece au refuzat să se recalifice prin programele de formare profesională organizate la nivelul autorității în domeniul muncii.

„Într-un județ în care un loc de muncă se gasește destul de greu, unii cetăteni refuză să muncească. Este cazul a 56 de șomeri, dintre care 29 de femei, cărora le-a fost încetată plata indemnizației pentru refuzul unui loc de muncă oferit prin intermediul instituției noastre”, a declarat Daniel Olteanu, directorul executiv al AJOFM Vaslui.

Comparativ, în anul 2013, opt persoane au fost scoase de la plata indemnizației pentru refuzul de a participa la programele de formare profesională, iar alți 30 de șomeri nu au mai putut fi plătiți fiindcș au refuzat locurile de muncă. (Bogdan RUSU)

Gândind, probabil, că munca este doar pentru mașini, 56 de vasluieni au devenit din șomeri indemnizați, șomeri neindemnizați. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a sistat plata indemnizațiilor de șomaj celor în cauză, deoarece beneficiarii au refuzat locurile de muncă puse la dispozitie, potrivit legii, de instituție. Alți șapte vasluieni au fost eliminați din lista beneficiarilor indemnizației de șomaj deoarece au refuzat să se recalifice prin programele de formare profesională organizate la nivelul autorității în domeniul muncii. "Într-un județ în care un loc de muncă se gasește destul de greu, unii cetăteni refuză să muncească. Este cazul a 56…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile