Home » Social » Spitalul face angajări!

Spitalul face angajări!

Spitalul Județean de Urgență Vaslui organizează concursuri pentru ocuparea a 28 de posturi vacante și temporar vacante. Conducerea Spitalului Județean de Urgență Vaslui a scos la concurs 28 de posturi, majoritatea adresate asistenților medicali.

Astfel, luna aceasta au fost scoase la concurs 10 locuri de muncă, concursul pentru ocuparea acestora urmând a se desfășura pe 29, 30 respectiv 31 octombrie. Cele mai multe posturi din cele zece sunt vacante temporar, numai unul fiind permanent. Printre criteriile pentru ocuparea posturilor se numără asigurarea cadrului medical pentru malpraxis, precum și o experiență de minim cinci luni în domeniu.

Proba scrisă a concursului pentru asistent medical principal și pentru cea de asistent medical se va desfășura pe 29 octombrie, începând cu orele 09:30, iar interviul va fi pe 5 noiembrie, de la ora 9. În cazul infirmierelor, proba scrisă va fi pe 31 octombrie, de la ora 9:30, iar interviul pe 7 noiembrie, de la ora 9. Postul de bucătar temporar va avea proba scrisă pe 30 octombrie, de la ora 9:30, iar proba orală pe 6 noiembrie, de la ora 9. Concursul pentru muncitor (fochist), se va desfășura pe 30 octombrie, de la ora 9:30 proba scrisă, iar interviul pe 6 noiembrie, începând cu ora 9. Taxa de înscriere la concursuri este de 50 de lei pentru asistent medical și de 30 de lei pentru infirmieră, bucătar și muncitor (fochist).

În luna noiembrie sunt puse la bătaie alte 18 posturi permanente. Majoritatea dintre acestea vizează funcția de asistent medical principal. Concursurile se vor desfășura între 17 și 19 noiembrie. Dosarele vor fi depuse în perioada 6 – 17 octombrie, urmând ca afișarea rezultatelor să se facă pe 22. În cazul asistenților medicali primari și a asistenților medicali, proba scrisă se va desfășura pe 17 noiembrie, de la 9, iar iunterviul pe 20 noiembrie, ora 9. Pentru postul de registrator medical debutat, proba scrisă va fi pe 18 noiembrie, de la ora 9:30, iar interviul va fi pe 24 noiembrie, începând cu ora 10. Pentru muncitori necalificați, proba practică se va desfășura pe 19 noiembrie, de la ora 9, iar proba interviului pe 25 noiembrie, de la ora 10.

Locuri de muncă scoase la concurs în luna noiembrie

Funcția

Număr de posturi

Asistent medical principal

10

Asistent Medical

2

Registrator Medical Debutant

1

Infirmieră

4

Muncitor necalificat

1

Locuri de muncă scose la concurs în luna octombrie

Funcția

Număr de Posturi

Asistent Medical Principal

2

Asistent Medical

4

Infirmieră

2

Bucătar

1

Muncitor (fochist)

1

Spitalul Județean de Urgență Vaslui organizează concursuri pentru ocuparea a 28 de posturi vacante și temporar vacante. Conducerea Spitalului Județean de Urgență Vaslui a scos la concurs 28 de posturi, majoritatea adresate asistenților medicali. Astfel, luna aceasta au fost scoase la concurs 10 locuri de muncă, concursul pentru ocuparea acestora urmând a se desfășura pe 29, 30 respectiv 31 octombrie. Cele mai multe posturi din cele zece sunt vacante temporar, numai unul fiind permanent. Printre criteriile pentru ocuparea posturilor se numără asigurarea cadrului medical pentru malpraxis, precum și o experiență de minim cinci luni în domeniu. Proba scrisă a concursului…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: