Home » Sport » Vasluian de națională

Vasluian de națională

Doru Bogdan a fost convocat la naționala României U15. Acest lucru vine după ce alt vasluian, Rareș Lazăr a fost titular la jocurile naționalei U16.

George VARZARI

Județul Vaslui aduce contribuții importante la naționalele de juniori ale României. După convocarea lui Rareș Lazăr la naționala U16, a venit rândul fundașului Doru Bogdan să se facă remarcat prin invitația primită de a evolua la naționala U15. Acest lucru poate fi pus pe seama evoluției foarte bune a fundașului vasluian la CD Roda, acesta fiind convocat în premieră la națională.

Tatăl său, Sandu Bogdan, antrenorul Atletico Vaslui, este cum nu se poate mai fericit datorită evoluției foarte bune în turneul din Spania organizat de clubul Valencia, iar acum a convocării fiului său la națională.

Amintim că Rareș Lazăr a fost titular la naționala României U16, cel mai recent joc al său în tricoul tricolorilor fiind împotriva selecționatei Ciprului, meci disputant în luna august a acestui an.

Doru Bogdan a fost convocat la naționala României U15. Acest lucru vine după ce alt vasluian, Rareș Lazăr a fost titular la jocurile naționalei U16. George VARZARI Județul Vaslui aduce contribuții importante la naționalele de juniori ale României. După convocarea lui Rareș Lazăr la naționala U16, a venit rândul fundașului Doru Bogdan să se facă remarcat prin invitația primită de a evolua la naționala U15. Acest lucru poate fi pus pe seama evoluției foarte bune a fundașului vasluian la CD Roda, acesta fiind convocat în premieră la națională. Tatăl său, Sandu Bogdan, antrenorul Atletico Vaslui, este cum nu se poate…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: