Home » Administratie » Mărgineanu vine la Zilele Hușilor

Mărgineanu vine la Zilele Hușilor

Mult așteptata sărbătoare a hușenilor „Zilele Hușilor 2014” organizată de Casa de Cultură „Alexandru Giugaru” Huși împreună cu Primăria și Consiliul Local Huși a sosit.

Deschiderea oficială a evenimentului are loc astăzi la ora 12, debutând cu un Târg al Meșterilor Populari în Parcul Rodina. Printre invitații care vor încânta publicul hușean vineri, sâmbătă și duminică se numără Mărgineanu & Band, Theo Rose, Maria Costioaia, Constantin Bahrin, Bianca și Ancuța, RW Brothers și nelipsitele ansambluri „Trandafir de la Moldova” și „Hora Vasluiului”. (R.N)

Mult așteptata sărbătoare a hușenilor "Zilele Hușilor 2014" organizată de Casa de Cultură "Alexandru Giugaru" Huși împreună cu Primăria și Consiliul Local Huși a sosit. Deschiderea oficială a evenimentului are loc astăzi la ora 12, debutând cu un Târg al Meșterilor Populari în Parcul Rodina. Printre invitații care vor încânta publicul hușean vineri, sâmbătă și duminică se numără Mărgineanu & Band, Theo Rose, Maria Costioaia, Constantin Bahrin, Bianca și Ancuța, RW Brothers și nelipsitele ansambluri "Trandafir de la Moldova" și "Hora Vasluiului". (R.N)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile