Home / Administratie / În septembrie, peste 59 de milioane de lei au plătit vasluienii la bugetul de stat
Directia Finantelor Publice (constructie)

În septembrie, peste 59 de milioane de lei au plătit vasluienii la bugetul de stat

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vaslui a anunțat că, în luna septembrie, veniturile totale bugetare realizate s-au ridicat la 59,2 milioane de lei, cu 8,4% mai mult față de aceeași periodă a anului trecut.

Din suma menționată, 21,2 milioane de lei s-au dus la bugetul de stat, înregistrându-se o ușoară scădere față de anul trecut. Alte 27 de milioane de lei au intrat în bugetul asigurărilor sociale, mai mult cu 17,9% față de aceeași perioadă a anului 2013, iar bugetul de sănătate a colectat 10,2 miliaone de lei, în creștere cu 19%. Cei mai puțini bani au intrat în bugetul pentru șomaj, 0,8 milioane de lei, dar această sumă este cu 15,9% mai mare față de cea de anul trecut.

Tot în luna septembrie, inspecția fiscală a efectuat 67 de controale la tot atâția agenți economici și au fost emise 16 decizii de impunere ca urmare a nerespectării legislației economico-financiare. Aceste controale au suplimentat bugetul de stat cu 2,6 milioane de lei, iar acești bani au reprezentat, în principal, diferențe de TVA și accesorii în valoare de 1,6 milioane de lei. Restul a reprezentat impozit pe profit.

Tot ca urmare a controalelor efectuate, au fost aplicate 16 amenzi contravenționale, iar valoarea lor totală a fost de 39 de mii de lei. (A.C.)

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vaslui a anunțat că, în luna septembrie, veniturile totale bugetare realizate s-au ridicat la 59,2 milioane de lei, cu 8,4% mai mult față de aceeași periodă a anului trecut. Din suma menționată, 21,2 milioane de lei s-au dus la bugetul de stat, înregistrându-se o ușoară scădere față de anul trecut. Alte 27 de milioane de lei au intrat în bugetul asigurărilor sociale, mai mult cu 17,9% față de aceeași perioadă a anului 2013, iar bugetul de sănătate a colectat 10,2 miliaone de lei, în creștere cu 19%. Cei mai puțini bani au intrat în bugetul…

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. bravo,un lucru imbucurator

x

Check Also

Noul prefect Gologan a depus jurământul! Momentul, marcat cu o cupă de șampanie 

Noul prefect al județului, Mircea ...

UAT-urile din județul Vaslui au primit în acest an peste 10 milioane de lei

de Dănuț CIOBANU Consilierii județeni ...

Investiții ample la Gârceni

Se asfaltează străzile, se modernizează ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: