Home » Invatamant » Spațiul cosmic, joc și informare

Spațiul cosmic, joc și informare

Săptămâna spațiului cosmic este serbată cu fast la Școala „Tudor Pamfile” din Bârlad. Acțiunea a început pe 4 octombrie și se desfășoară în colaborare cu clubul astronomic „Perseus” din Bârlad.

„Aducem asupra școlii noastre elemente ale spațiului cosmic, prin activitățile noastre extrașcolare. Copiii sunt la vârsta curiozității, iar pentru elevi este o activitate foarte interesantă. La acest eveniment participă și foști elevi pasionați de spațiul cosmic”, ne-a declarat Daniela Tamaș, profesoară de matematică.

Săptămâna a început cu un concurs de postere și ecusoane, iar marți a avut loc o expoziție de fotografii, desene și informații, dar și de rachete, avioane și roboți spațiali (machete și jucării). Ieri s-a desfășurat o întâlnire cu foști și actuali elevi ai școlii pasionați de astronomie, câștigători ale unor premii naționale și internaționale. Ieri, elevii au avut ocazia de a întâlni, în școală, reprezentanți ai muzeului din Bârlad în cadrul unui seminar unde li se va desluși din tainele spațiului cosmic.

Astăzi, activitatea se va termina cu o vizită la planetariu din localitate, la care va participa clasa a V-a A, în cadrul proiectului despre planete „Planet Show”.

La activitate participă toate clasele din școală sub coordonarea învățătorilor și profesorilor, dar și a consilierului școlar și a bibliotecarei școlii. (A.A.)

Săptămâna spațiului cosmic este serbată cu fast la Școala „Tudor Pamfile" din Bârlad. Acțiunea a început pe 4 octombrie și se desfășoară în colaborare cu clubul astronomic „Perseus” din Bârlad. „Aducem asupra școlii noastre elemente ale spațiului cosmic, prin activitățile noastre extrașcolare. Copiii sunt la vârsta curiozității, iar pentru elevi este o activitate foarte interesantă. La acest eveniment participă și foști elevi pasionați de spațiul cosmic”, ne-a declarat Daniela Tamaș, profesoară de matematică. Săptămâna a început cu un concurs de postere și ecusoane, iar marți a avut loc o expoziție de fotografii, desene și informații, dar și de rachete, avioane…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: