Home » Justitie » Arestat după ce a încercat să violeze o fată de 15 ani

Arestat după ce a încercat să violeze o fată de 15 ani

Eugen Stângă, 45 de ani, din localitatea Chițcani, a fost arestat preventiv de magistrații de la Judecătoria Bârlad după ce a încercat să violeze o fată de 15 ani. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județenan (IPJ) Vaslui, bărbatul a acostat-o pe fată într-o pădure situată între localitățile Halta Dodești și Văleni.

Adolescenta se îndrepta singură spre casă, după ce scosese 330 de lei de la un bancomat din municipiul Bârlad. Cei doi au mers împreună în același compartiment de tren și, în momentul în care fata a coborât în Halta Dodești pentru a ajunge la locuința părinților, bărbatul de 45 de ani a început să o urmărească. Când minora a intrat în pădurea din apropierea localității Văleni, Eugen Stângă a ajuns-o din urmă și, după ce a trântit-o la pământ, a încercat să o violeze. Speriată, fata a început să strige după ajutor, astfel încât agresorul a renunțat la idee, cerându-i însă să-i dea banii. De frică, copila i-a dat cei 330 de lei pe care-i avea asupra sa, după care a fugit spre casă.

„În urma sesizării făcute la Poliție, autorul a fost identificat, împotriva sa fiind luată măsura reținerii. Ulterior, bărbatul a fost prezentat în fața instanței, care a dispus măsura controlului judiciar, având obligația de a se prezenta la Poliție după un anumit program”, a declarat, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Bărbatul nu a respectat programul impus de către instanță, motiv pentru care a fost prezentat din nou la Judecătoria Bârlad, cu propunere de arestare preventivă. Magistrații bârlădeni au acceptat solicitarea procurorilor și au emis mandat de arestare preventivă pe numele lui Eugen Stângă pentru 30 de zile, sub acuzațiile de tâlhărie și tentativă de viol. (Roxana NĂSTASĂ)

Eugen Stângă, 45 de ani, din localitatea Chițcani, a fost arestat preventiv de magistrații de la Judecătoria Bârlad după ce a încercat să violeze o fată de 15 ani. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județenan (IPJ) Vaslui, bărbatul a acostat-o pe fată într-o pădure situată între localitățile Halta Dodești și Văleni. Adolescenta se îndrepta singură spre casă, după ce scosese 330 de lei de la un bancomat din municipiul Bârlad. Cei doi au mers împreună în același compartiment de tren și, în momentul în care fata a coborât în Halta Dodești pentru a ajunge la locuința părinților, bărbatul de 45…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: