Home » Administratie » Avarie în centrul Vasluiului

Avarie în centrul Vasluiului

Conducta de alimentare cu apă a municipiului reședință a cedat, aseară, în jurul orei 22, în zona Independența. Timp de câteva ore, sute de metri cubi de apă s-au scurs pe șosea, îngreunând traficul rutier, dar mai ales pe cel pietonal. Echipele de lucru ale Aquavas și-au făcut apariția în zonă abia la aproape două ore de la declanșarea defecțiunii.

În ultimii ani, magistrala de alimentare cu apă a cedat în repetate rânduri în zona Nicolae Iorga, unde s-a înregistrat și defecțiunea de aseară. Ultima dată s-au efectuat lucrări în zonă în 2012, când s-a înlocuit și o parte din conductă. La fiecare incident de acest tip, conducerea furnizorului de apă s-a scuzat spunând că instalația de distribuție are o vechime de peste 40 de ani. Nu se știe încă dacă defecțiunea de aseară a fost pe segmentul de conductă înlocuit sau pe cel vechi și nici cine va plăti pentru sutele de metri cubi de apă scurși pe șosea. Vom reveni cu amănunte.

Conducta de alimentare cu apă a municipiului reședință a cedat, aseară, în jurul orei 22, în zona Independența. Timp de câteva ore, sute de metri cubi de apă s-au scurs pe șosea, îngreunând traficul rutier, dar mai ales pe cel pietonal. Echipele de lucru ale Aquavas și-au făcut apariția în zonă abia la aproape două ore de la declanșarea defecțiunii. În ultimii ani, magistrala de alimentare cu apă a cedat în repetate rânduri în zona Nicolae Iorga, unde s-a înregistrat și defecțiunea de aseară. Ultima dată s-au efectuat lucrări în zonă în 2012, când s-a înlocuit și o parte din…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: