Home » Sport » Bârlădenii câștigă derby-ul cu Vasluiul

Bârlădenii câștigă derby-ul cu Vasluiul

Echipa CS Viitorul Bârlad a învins echipa LPS Vaslui cu 2-1 în cadrul campionatului județean de fotbal. Jocul a fost foarte echilibrat existând nenumărate ocazii la ambele porți. Jocul formației bârlădene a fost foarte bun în prima repriză, elevii antrenorului Florin Bularda având foarte multe ocazii.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=CKcGHWX1-7c&w=560&h=315]

A fost un meci greu, dar sunt mulțumit de joc. Băieții au căzut fizic în a doua repriză, iar golul marcat de jucătorii adverși i-a băgat pe aceștia în joc”, ne-a declarat Burlarda.

Finalul a fost foarte dificil pentru echipa bârlădeană, din cauza golului marcat de vasluieni. Aceștia și-au dorit cel puțin un egal, fapt ce i-a deteminat să tureze motoarele. Din păcate pentru ei, lupta de pe teren s-a dovedit a fi fără câștig.

Următorul joc al CS Viitorul Bârlad va avea loc acasă, împotriva echipei Podgoria Oltenești. Meciul se va desfășura duminică, de la ora 11. (A.A.)

Echipa CS Viitorul Bârlad a învins echipa LPS Vaslui cu 2-1 în cadrul campionatului județean de fotbal. Jocul a fost foarte echilibrat existând nenumărate ocazii la ambele porți. Jocul formației bârlădene a fost foarte bun în prima repriză, elevii antrenorului Florin Bularda având foarte multe ocazii. [youtube http://www.youtube.com/watch?v=CKcGHWX1-7c&w=560&h=315] „A fost un meci greu, dar sunt mulțumit de joc. Băieții au căzut fizic în a doua repriză, iar golul marcat de jucătorii adverși i-a băgat pe aceștia în joc”, ne-a declarat Burlarda. Finalul a fost foarte dificil pentru echipa bârlădeană, din cauza golului marcat de vasluieni. Aceștia și-au dorit cel puțin…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile