Home » Sport » Cupa Moldovei de MMA, un real success pentru sportul județean

Cupa Moldovei de MMA, un real success pentru sportul județean

Competiția a adunat la start 27 de luptători de la 7 cluburi din țară. Competiția a fost rezervată atât luptelor în cușcă specifice MMA, cât și pe saltea, rezervată copiilor. Astfel, au fost două concursuri distincte.

Andrei ARSENE

La Cupa Moldovei de MMA, desfășurată sâmbătă, la Bârlad, au participat 27 de concurenți. Aceștia au reprezentat șapte cluburi: CS Shi Tei Do Ko Bârlad, CS Titans Bârlad, CS AGON București, CS MMA Transilvania, CS MMA Kombat Venom Iași, CS Vulturul Comarnic și CS VipGuard Tecuci.

Evenimentul a fost organizat de Clubul Shi Tei Do Ko Bârlad, condus de Bogdan Mazilu, care se află la a III -a competiție de MMA organizată până în prezent în zona Moldovei.

Suportul pentru acest eveniment – suprafața de concurs, comisia de arbitrii – a fost oferit de Clubul Sportiv AGON București, reprezentant oficial al IMMAF.

Competiția a fost rezervată atât luptelor în cușcă specifice MMA, cât și pe saltea, rezervată copiilor. Astfel, au fost două concursuri distincte. Copiii au fost cei care au și deschis concursul, printr-o competiție full-kontact.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=IbPx2oB10FY&w=560&h=315]

Cupa Moldovei la MMA, rezervată celor de peste 16 ani, a atras toată atenția prin luptele de sale foarte puternice și echilibrate.

“Au fost sportivi cu experiență ce au luptat în mai multe competiții pe diferite stiluri de luptă, precum kempo, ju-jitsu sau box. Prin această competiție luptătorii au adunat puncte pentru a putea evolua pe viitor la competiții și mai puternice”, ne-a declarat Bogdan Mazilu.

El speră ca această competiție să rămână în Bârlad pentru că s-a bucurat de un real success: “Sperăm că în 2015 clubul Shi Tei Do Ko va fi sprijinit de municipalitate pentru ca să rămână competiția în oraș”.

Câștigătorii Cupei Moldovei de MMA au fost următorii: Cristian Glica (-61,2 kg), Laurențiu Lazăr (16-18 ani , – 65,8 kg), Ionuț Radu (-65,8 kg), Ionuț Bostic (-70,3 kg), Duminică ștefan (-77,1 kg), Dan Andrei Pușcașu (-83,9 kg) și Dragoș Melega (-120,2 kg).

La categoria MMA feminin s-au inscris 3 fete, la categorii diferite, de aceea nu a existat posibilitatea de a lupta: Iacob Gabriela(-56,7 kg), Raluca Dinescu (52,2 kg), Roxana Dinescu (- 61,2 kg).

Competiția a adunat la start 27 de luptători de la 7 cluburi din țară. Competiția a fost rezervată atât luptelor în cușcă specifice MMA, cât și pe saltea, rezervată copiilor. Astfel, au fost două concursuri distincte. Andrei ARSENE La Cupa Moldovei de MMA, desfășurată sâmbătă, la Bârlad, au participat 27 de concurenți. Aceștia au reprezentat șapte cluburi: CS Shi Tei Do Ko Bârlad, CS Titans Bârlad, CS AGON București, CS MMA Transilvania, CS MMA Kombat Venom Iași, CS Vulturul Comarnic și CS VipGuard Tecuci. Evenimentul a fost organizat de Clubul Shi Tei Do Ko Bârlad, condus de Bogdan Mazilu, care…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: