Home » Sport » Înfrângere pentru HC Vaslui în derby-ul Moldovei

Înfrângere pentru HC Vaslui în derby-ul Moldovei

HC Vaslui a suferit cea de-a patra înfrângere din acest sezon, în meciul cu CSU Suceava, scor 30-27(17-12).

George VARZARI

Vasluienii nu au reușit se impună în derby-ul Moldovei, cu CSU Suceava, oaspeții controlând aproape tot meciul. HC Vaslui a avut un început de repriză foarte slab, după opt minute nereușind să înscrie niciun gol. Gazdele au profitat de greșelile vasluienilor, astfel au reușit să se distanțeze la trei goluri diferență, scor 3-0, la scurt timp de la începutul meciului. Finalul primei reprize a menținut echipa suceveană în avantaj, în special datorită ocaziilor irosite ale vasluienilor, astfel Suceava a intrat la cabine cu cinci goluri avans, scor 17-12.

A doua repriză a început dezastruos pentru echipa lui Leonard Bibirig, astfel că gazdele au avut șI avantaj de opt goluri, scor 22-14. Vasluienii au avut o ultimă acțiune spre final, atunci când Hagiu a ratat șansa de a ne apropia la un gol distanță. Sucevenii au profitat de ocazie, reușind să se impună la final, cu trei goluri diferență, scor 30-27.

“Felicit gazdele pentru victorie. Au meritat acest lucru. Am făcut multe greșeli, iar lor le-a ieșit aproape totul. Trebuie să ne revenim și să strângem randurile pentru un rezultat pozitiv în jocul de acasă, cu Dinamo”, a declarat tehnicianul vasluian Laurențiu Cozma.

În prezent, HC Vaslui ocupă poziția a 10-a în clasament, cu opt puncte câștigate în opt meciuri, fiind la trei locuri de ultima clasată, Energia Pandurii. Primul loc în Liga Națională este ocupat de Minaur Baia Mare, cu 18 puncte, urmată de HCM Constanța cu 16 puncte, în timp ce pentru al treilea loc se bat HC Odorhei și Știința Bacău, cu câte 14 puncte fiecare, HC Odorhei fiind ajuttă de golaverajul mai bun.

HC Vaslui a suferit cea de-a patra înfrângere din acest sezon, în meciul cu CSU Suceava, scor 30-27(17-12). George VARZARI Vasluienii nu au reușit se impună în derby-ul Moldovei, cu CSU Suceava, oaspeții controlând aproape tot meciul. HC Vaslui a avut un început de repriză foarte slab, după opt minute nereușind să înscrie niciun gol. Gazdele au profitat de greșelile vasluienilor, astfel au reușit să se distanțeze la trei goluri diferență, scor 3-0, la scurt timp de la începutul meciului. Finalul primei reprize a menținut echipa suceveană în avantaj, în special datorită ocaziilor irosite ale vasluienilor, astfel Suceava a intrat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: