Home / Justitie / Căruțași implicați în accidente rutiere

Căruțași implicați în accidente rutiere

La sfârșitul săptămânii trecute, în județul Vaslui s-au înregistrat trei accidente de circulație în care au fost implicați conducători de vehicule cu tracțiune animală.

Primul a avut loc sâmbătă, pe raza comunei Șuletea. Ionel R., în vârstă de 44 ani, în timp ce conducea căruța pe un drum sătesc, a alunecat de pe încărcătura de fân și a căzut. A fost transportat cu ambulanța la Spitalul municipal de urgență “Elena Beldiman” Bârlad, fiind internat cu diagnosticul “fractură toracică”.

În aceeași zi, Dragoș C., de 36 de ani, din localitatea Simila, comuna Zorleni, conducea un vehicul cu tracțiune animală pe strada Republicii din Bârlad și a acroșat o bicicletă condusă de un bărbat de 33 de ani, din comuna Zorleni. După impact, căruțașul și-a continuat deplasarea către domiciliu, unde a fost găsit de polițiști după aproximativ 30 minute. Victima a fost transportată la spital, unde a fost diagnosticată cu “escoriații membre inferioare”, nefiind necesară internarea. Conducătorul bicicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar conducătorului atelajului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cel de-al treilea accident a avut loc pe un sector de drum în pantă, pe direcția Dănești – Emil Racoviță. Mihai F. a coborât din căruță pentru a asigura vehiculul cu frâna din spate, moment în care controlul căruței a fost preluat de pasagerul Gheorghe C., în vârstă de 70 de ani, din comuna Dănești. După ce atelajul a străbătut o distanță de aproximativ 100 metri, Gheorghe C. a căzut pe partea carosabilă. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 70 de ani, acesta fiind diagnosticat cu “hematom cervical, traumatism cranio-facial”.

În cele trei cazuri polițiștii au întocmit dosare penale, efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (Roxana NĂSTASĂ)

La sfârșitul săptămânii trecute, în județul Vaslui s-au înregistrat trei accidente de circulație în care au fost implicați conducători de vehicule cu tracțiune animală. Primul a avut loc sâmbătă, pe raza comunei Șuletea. Ionel R., în vârstă de 44 ani, în timp ce conducea căruța pe un drum sătesc, a alunecat de pe încărcătura de fân și a căzut. A fost transportat cu ambulanța la Spitalul municipal de urgență "Elena Beldiman" Bârlad, fiind internat cu diagnosticul "fractură toracică". În aceeași zi, Dragoș C., de 36 de ani, din localitatea Simila, comuna Zorleni, conducea un vehicul cu tracțiune animală pe strada…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Tânără descoperită de jandarmi cu 400 de euro falși la o casă de schimb valutar din Huși

O tânără de 24 de ani, din Stănilești, a ...

Incendiu puternic de vegetație în apropiere de Bârlad, pe o suprafață de peste 15.000 mp, afectând traficul rutier

Un incendiu puternic de vegetație a afectat traficul rutier ...

Șoferiță din Vaslui, rănită grav după ce a intrat într-o mașină pe care încerca să o depășească neregulamentar

O șoferiță de 30 de ani, din municipiul Vaslui, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: