Home » Social » Copilul meu – Ștef vrea să conducă mașina

Copilul meu – Ștef vrea să conducă mașina

Ștef, așa cum îi spun toți, este mândria familiei Pușcașu. Are patru anișori și multe de spus. Este un băiețel vorbăreț, deinvolt și plin de viață. Rare sunt momentele când îl vezi plângând. Îi place mult să stea cu copiii la grădi și nu a avut niciodată probleme de acomodare. Dimpotrivă, stă foarte bine la acest capitol, împrietenindu-se rapid cu toți vecinii și oamenii care îl întreabă câte ceva. Uneori nu numai că îi salută, ci le oferă și o mână de ajutor celor care constată el că au nevoie.

Îi place să coloreze, să se joace cu mașinuțele și să mănânce, iar când se va face mare vrea să conducă o mașină, ca tata. O singură problemă au părinții cu el. Năzdrăvăniile pe care le face prin casă când ei lipsesc. Dă drumul la apă la chiuvetă, scoate toate hainele din șifonier și alte activități de acest gen pe care el le vede interesante. (R.N.)

Ștef, așa cum îi spun toți, este mândria familiei Pușcașu. Are patru anișori și multe de spus. Este un băiețel vorbăreț, deinvolt și plin de viață. Rare sunt momentele când îl vezi plângând. Îi place mult să stea cu copiii la grădi și nu a avut niciodată probleme de acomodare. Dimpotrivă, stă foarte bine la acest capitol, împrietenindu-se rapid cu toți vecinii și oamenii care îl întreabă câte ceva. Uneori nu numai că îi salută, ci le oferă și o mână de ajutor celor care constată el că au nevoie. Îi place să coloreze, să se joace cu mașinuțele și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: