Home / Sport / Etapă cu bucluc în liga a IV-a

Etapă cu bucluc în liga a IV-a

Ultima etapă a Ligii a IV-a în Seria Nord a fost plină de goluri, dar și de dezamăgiri. În primul meci, FC 2007 Gârceni a întâlnit Vulturul Bălteni, în care gazdele au câștigat la scor de tenis, 7-1.

Într-un alt meci, Sc 2000 Lipovăț a întâlnit ACS Inter Sport Vaslui, meciul neoferind nimic spectaculos în prima repriză. A doua repriză a început foarte bine pentru gazde, la finalul meciului tabela indicând 5-2.

Dinamic Botești a fost umilită pe teren propriu în partida cu AS Victoria Muntenii de Sus, fiind învinsă cu 1-4.

FC 2002 Vaslui, ehipa suporterilor, a câștigat cu mici emoții meciul cu Voința Ștefan cel Mare, scor 5-3.

Într-un alt meci, Smart Negrești a oferit un spectacol de cel mai înalt nivel, desființând Avântul Zăpodeni cu un incredibil 20-3.

Dezamăgirea etapei vine din meciul Viitorul Rebricea – Viitorul Văleni, în care cele două echipe au remizat alb, într-un meci fără prea multe ocazii de poartă.

În Seria de Sud, etapa a 4-a s-a remarcat prin meciuri nedisputate. Astfel, Olipmia Stănilești a întâlnit Unirea Banca, în care oaspeții, nemulțumiți de stilul de arbitraj, au părăsit terenul.

Podgoria Oltenești – Multim Pereni nu s-a putut juca din cauza lipsei asistenței medicale.

Viitorul Bârland a întâlnit LPS Vaslui, meci încheiat 2-1, în care vasluienii au formulat contestație pentru al doilea gol primit.

Din partidele jucate, Flacăra Murgeni a pierdut incredibil meciul de acasă cu Foresta Zorleni, scor 2-3, după ce gazdele conduceau la pauză cu scorul de 2-0.

Vitis Suletea a fost umilită în fața propriilor fani în jocul cu Pajura Huși. Gazdele au primit șapte goluri, tabela la sfârșit indicând 1-7.

Meciul etapei din seria de Sud a fost oferit de Juventus Fălciu, care a înscris nu mai puțin de 15 goluri în partida cu FDR Tutova, disputat în deplasare. (George VARZARI)

Ultima etapă a Ligii a IV-a în Seria Nord a fost plină de goluri, dar și de dezamăgiri. În primul meci, FC 2007 Gârceni a întâlnit Vulturul Bălteni, în care gazdele au câștigat la scor de tenis, 7-1. Într-un alt meci, Sc 2000 Lipovăț a întâlnit ACS Inter Sport Vaslui, meciul neoferind nimic spectaculos în prima repriză. A doua repriză a început foarte bine pentru gazde, la finalul meciului tabela indicând 5-2. Dinamic Botești a fost umilită pe teren propriu în partida cu AS Victoria Muntenii de Sus, fiind învinsă cu 1-4. FC 2002 Vaslui, ehipa suporterilor, a câștigat cu…

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. ce nesimtire…. cum sa vina husiu cu 11 jucatori?trebuia sa faca chirila contestatie, ca la asta se pricepe :))))))))))

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: