Home » Sport » Rezultate bune cu bani puțini la LPS Vaslui

Rezultate bune cu bani puțini la LPS Vaslui

Liceul cu Program Sportiv Vaslui acordă o mare atenție activității sportive, având reultate foarte bune atât la handbal, cât șI la fotbal. Echipa de fotbal a LPS a reușit o victorie răsunătoare în meciul cu FC Sporting, la categoria 2001, în care juniorii vasluieni au reușit să marcheze opt goluri.

Dovada că banii nu întotdeauna asigură performanța poate fi văzută la Liceul cu Program Sportiv Vaslui. Juniorii din Liga a IV-a au reușit să câștige meciul cu Recolta Oltenești, scor 4 – 2. De asemenea, juniorii III au reușit o victorie la scor în fața FC Sporting, meci în care s-au înscris nouă goluri, rezultatul la final fiind 8 -1.

Handbalul reprezintă o altă ramură cu rezultate foarte bune pentru LPS Vaslui. Junioarele I au făcut legea la ultimul turneu de sală la care au participat. În cele patru meciuri jucate, fetele au reușit maximul de puncte.

O figureă frumoasă au făcut-o și junioarele II, care au avut trei victorii și două înfrângeri la ultimul turneu de sală. Acestea au reușit o clasare pe podium, locul 3, cu cele nouă puncte strânse. La aceeași competiție, junioarele IV și-au asigurat locul al patrulea.

La masculin, juniorii III urmează să debuteze în turneul de sală pe 24 octombrie. Aceștia au o grupă de foc, din care fac parte și favoritele LPS Iași și LPS Suceava. (George VARZARI)

Liceul cu Program Sportiv Vaslui acordă o mare atenție activității sportive, având reultate foarte bune atât la handbal, cât șI la fotbal. Echipa de fotbal a LPS a reușit o victorie răsunătoare în meciul cu FC Sporting, la categoria 2001, în care juniorii vasluieni au reușit să marcheze opt goluri. Dovada că banii nu întotdeauna asigură performanța poate fi văzută la Liceul cu Program Sportiv Vaslui. Juniorii din Liga a IV-a au reușit să câștige meciul cu Recolta Oltenești, scor 4 – 2. De asemenea, juniorii III au reușit o victorie la scor în fața FC Sporting, meci în care…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: