Home » Administratie » Vasluiul, mica Veneție

Vasluiul, mica Veneție

Pentru salariații SC Aquavas SA Vaslui, intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Victoriei din municipiul Vaslui este un adevărat coșmar de ani de zile. Nu străzile în sine ca atare le dau bătăi de cap inginerilor și instalatorilor societății, ci ceea ce se află sub strada Victoriei: o conductă de alimentare cu apă veche de 44 de ani, o adevărată monstruozitate a sistemului. În ultimii doi ani, de cel puțin trei ori țevile de sub strada Victoriei au fost peticite, fără ca intervențiile să aibă un efect pe termen lung. Dacă astăzi se sudează o crăpătură, în cel mult trei-patru luni va fi nevoie de o altă intervenție specializată pentru a se astupa alte fisuri.

Duminică seara, „monstruozitatea” din subteranul străzii Victoriei a pocnit din nou, chiar în dreptul fostului cinematograf Independența. În acest caz, judecând după mărimea râului ce a ieșit din pământ, nu a fost vorba de o simplă fisură, ci de un eveniment mai grav. Au curs câteva sute de metri cubi de apă, a căror contravaloare va fi achitată din fondurile oamenilor de rând. Căci așa este în viață, totul se plătește.

(Bogdan RUSU)

Pentru salariații SC Aquavas SA Vaslui, intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Victoriei din municipiul Vaslui este un adevărat coșmar de ani de zile. Nu străzile în sine ca atare le dau bătăi de cap inginerilor și instalatorilor societății, ci ceea ce se află sub strada Victoriei: o conductă de alimentare cu apă veche de 44 de ani, o adevărată monstruozitate a sistemului. În ultimii doi ani, de cel puțin trei ori țevile de sub strada Victoriei au fost peticite, fără ca intervențiile să aibă un efect pe termen lung. Dacă astăzi se sudează o crăpătură, în cel mult trei-patru…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: