Home / Justitie / Week-end-ul agresiunilor

Week-end-ul agresiunilor

Week-end-ul trecut un val de pacienți, victime ale agresiunilor, a luat cu asalt Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Municipal de Urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad. Aceste persoane fac parte din categorii de vârstă diferite și provin atât din mediul rural cât și din cel urban.

Din punct de vedere al gravității rănilor, a atras atenția cazul unui tânăr de 18 ani, din satul Obârșeni-Lingurari, comuna Voinești, care conform informațiilor primite de la Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui, a fost tăiat pe față cu o sticlă spartă, în timp ce se afla în fața unui bar din localitate. Martorii au declarat că victima și agresorul sunt rude și nu au dat semne că ar exista vreun conflict între ei, însă la un moment dat au pornit o ceartă ce a degenerat într-o bătaie. Victima se află internată momentan la secția de chirurgie. (Roxana CUCU)

Week-end-ul trecut un val de pacienți, victime ale agresiunilor, a luat cu asalt Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Municipal de Urgență ''Elena Beldiman'' din Bârlad. Aceste persoane fac parte din categorii de vârstă diferite și provin atât din mediul rural cât și din cel urban. Din punct de vedere al gravității rănilor, a atras atenția cazul unui tânăr de 18 ani, din satul Obârșeni-Lingurari, comuna Voinești, care conform informațiilor primite de la Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui, a fost tăiat pe față cu o sticlă spartă, în timp ce se afla în fața unui bar din localitate. Martorii au…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: