Home » Justitie » Accident de circulație grav pe DN 24

Accident de circulație grav pe DN 24

Ieri dimineață, în jurul orei 7.30, pe DN 24, a avut loc un accident de circulație grav, soldat cu vătămarea corporală a trei persoane, dintre care una a decedat.

Polițiștii Serviciului Rutier au efectuat cercetări la fața locului, în urma cărora au stabilit că Marian G., în vârstă de 39 de ani, din comuna Ghidigeni, din județul Galați, conducea o autoutilitară pe DN 24, din direcția Iași către Vaslui. Într-o curbă periculoasă la dreapta, în afara localității Miclești, bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Autovehiculul a pătruns pe sensul opus de mers și a ajuns în rigola de lângă marginea stângă a părții carosabile, având în vedere sensul de deplasare al autovehiculului.

Echipajele medicale ajunse la fața locului au preluat doi pasageri din autovehiculul respectiv, o femeie de 35 ani și un tânăr de 17 ani, ambii din județul Galați, pe care i-au transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru îngrijiri medicale. Femeia a fost diagnosticată cu „fractură bazin”, iar tânărul cu „politraumatisme prin accident rutier”. Conducătorului auto i s-a acordat asistență medicală la locul producerii accidentului, însă urmare a leziunilor grave suferite, acesta a decedat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. (Roxana NĂSTASĂ)

Ieri dimineață, în jurul orei 7.30, pe DN 24, a avut loc un accident de circulație grav, soldat cu vătămarea corporală a trei persoane, dintre care una a decedat. Polițiștii Serviciului Rutier au efectuat cercetări la fața locului, în urma cărora au stabilit că Marian G., în vârstă de 39 de ani, din comuna Ghidigeni, din județul Galați, conducea o autoutilitară pe DN 24, din direcția Iași către Vaslui. Într-o curbă periculoasă la dreapta, în afara localității Miclești, bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Autovehiculul a pătruns pe sensul opus de mers și a ajuns în rigola de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: