Home » Social » Copilul meu – Copiii sunt bucuria Antoniei

Copilul meu – Copiii sunt bucuria Antoniei

Antonia Valeria Judeanu are un an și 10 luni și este cel mai vesel copil din grupa de la creșă. În fiecare dimineață, mami se străduiește s-o oprească din țopăit pentru a o putea schimba de haine.

Acesta este felul său de a se manifesta când ajunge la copii: țopăie și chiuie de bucurie. În ceea ce privește exprimarea, ea încă își ține familia în suspans. Mișcarea ocupă un loc special în viețile tuturor copiilor, dar în cazul Antoniei tumbele și dansul sunt metode de epuizare a energiei. Deși nu prea este pretențioasă în alte privințe, micuța are totuși o selecție de melodii preferate, singurele ce o îndeamnă la dans. (R.C)

Antonia Valeria Judeanu are un an și 10 luni și este cel mai vesel copil din grupa de la creșă. În fiecare dimineață, mami se străduiește s-o oprească din țopăit pentru a o putea schimba de haine. Acesta este felul său de a se manifesta când ajunge la copii: țopăie și chiuie de bucurie. În ceea ce privește exprimarea, ea încă își ține familia în suspans. Mișcarea ocupă un loc special în viețile tuturor copiilor, dar în cazul Antoniei tumbele și dansul sunt metode de epuizare a energiei. Deși nu prea este pretențioasă în alte privințe, micuța are totuși o…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: