Home » National » România a învins Finlanda, scor 2-0, în preliminariile Euro-2016

România a învins Finlanda, scor 2-0, în preliminariile Euro-2016

Reprezentativa României a învins, marți, la Helsinki, cu scorul de 2-0 (0-0), selecționata Finlandei, în etapa a treia a grupei F de calificare la Euro-2016, în care ambele goluri au fost marcate de Bogdan Stancu și „tricolorii” au evoluat cu un jucător în plus din minutul 56.

Bogdan Stancu a marcat în minutele 54 și 83.

0-1: Stancu a marcat cu capul din patru metri după un corner de pe dreapta executat de Lucian Sânmărtean.

Din minutul 56, Finlanda a evoluat cu un jucător mai puțin, după ce Ring a fost eliminat pentru cumul de cartonașe.

0-2: Stancu a reușit „dubla” cu un șut de la aproximativ 20 de metri.

Finlanda: Maenpaa – Hurme, Toivio, Moisander, Arkivuo – Ring, Sparv, Hetemaj (Pohjanpalo ’64) – Hamalainen (Markkanen ’74), Pukki (Riski ’46), Eremenko. Selecționer: Mixu Paatelainen.

România: Tătărușanu – Luchin, Chiricheș, D. Grigore, Raț – Hoban, Pintilii – Torje, Chipciu (Sânmărtean ’49), Tănase (Enache ’84) – Stancu (Rusescu ’86). Selecționer: Victor Pițurcă.

Cartonașe galbene: Ring ’52, ’56 / Tănase ‘8, Stancu ’44, D. Grigore ’80.

Cartonaș roșu: Ring ’56.

Meciul a fost arbitrat de italianul Paolo Tagliavento, ajutat la cele două linii de Lorenzo Manganelli și Mauro Tonolini, în timp ce rezervă a fost Giulio Dobosz.

Asistenți suplimentari la acest meci au fost Marco Guida și Gianpaolo Calvarese.

Căpitanul echipei naționale, Răzvan Raț, s-a aflat la meciul cu numărul 100 pentru România.

Sursa: mediafax.ro

Reprezentativa României a învins, marți, la Helsinki, cu scorul de 2-0 (0-0), selecționata Finlandei, în etapa a treia a grupei F de calificare la Euro-2016, în care ambele goluri au fost marcate de Bogdan Stancu și "tricolorii" au evoluat cu un jucător în plus din minutul 56. Bogdan Stancu a marcat în minutele 54 și 83. 0-1: Stancu a marcat cu capul din patru metri după un corner de pe dreapta executat de Lucian Sânmărtean. Din minutul 56, Finlanda a evoluat cu un jucător mai puțin, după ce Ring a fost eliminat pentru cumul de cartonașe. 0-2: Stancu a reușit…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: