Home » Social » Se apropie "Constelația necunoscută"

Se apropie "Constelația necunoscută"

Aflat la ediția a 44-a, Festivalul – concurs național de muzică ușoară „Constelația Necunoscută” începe vineri. Festivalul își propune descoperirea și stimularea unor noi talente în domeniul muzicii ușoare, cu precădere a muzicii ușoare românești.

„Până în prezent s-au înscris aproximativ 85 de copii din toate zonele țării precum Turnu Severin, București, Chișinău, Ungheni, Buzău, Cluj, inculsiv zona Moldovei și încă se mai fac înscrieri” a declarat Ionel Bordeianu, directorul Casei de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui. La acest festival vor participa și personalități de seamă precum Gheorghe Duțică, profesor univeristar la Universitatea de Arte „George Enescu”, Șerban Băcilă, tenor al operei din Cluj care va veni însoțit de fiica sa Iulia, câștigătoarea Trofeului „Mamaia Copiilor” de anul trecut, fiind prezenți și vasluienii Marcel Iorga și Claudiu Bulete.

Festivalul se desfășoară anual în Vaslui pe scena Casei de Cultură, fiind structurat pe patru categorii de vârstă (5-8 ani, 9-11 ani, 12-15 ani, 16-19 ani și categoria de interpreți cu vârsta de peste 20 de ani).

Festivalul-concurs se va încheia sâmbătă, moment în care va avea loc și premierea participanților care s-au remarcat. (R.N)

Aflat la ediția a 44-a, Festivalul - concurs național de muzică ușoară "Constelația Necunoscută" începe vineri. Festivalul își propune descoperirea și stimularea unor noi talente în domeniul muzicii ușoare, cu precădere a muzicii ușoare românești. "Până în prezent s-au înscris aproximativ 85 de copii din toate zonele țării precum Turnu Severin, București, Chișinău, Ungheni, Buzău, Cluj, inculsiv zona Moldovei și încă se mai fac înscrieri" a declarat Ionel Bordeianu, directorul Casei de Cultură "Constantin Tănase" Vaslui. La acest festival vor participa și personalități de seamă precum Gheorghe Duțică, profesor univeristar la Universitatea de Arte "George Enescu", Șerban Băcilă, tenor al…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile