Home / Social / Vaslui, tărâmul originalității
Cu ceva timp în urmă, înainte ce cei care administrează Palatul Prefecturii să monteze o barieră pe drumul de acces în parcarea din spatele instituție, conducerea Muzeului Județean Vaslui folosea o metodă inedită de a rezerva locurile în parcare: lanțul. Culmea este că acest lanț era mereu legat de mașina instituției la modul cel mai sigur... cu lacătul.

Vaslui, tărâmul originalității

Vasluienii nu sunt la fel de legendari ca unii locuitori ai orașului Caracal, dar în mod sigur există în județul Vaslui o întreagă serie de ipostaze în care am putea fi invidiați. Cu alte cuvinte, și în județ la noi se poate orice. Fie că este vorba de autorități, fie de persoane fizice sau juridice, există situații pe care doar fotografiile le pot prezenta publicului larg la justa lor valoare.

Bogdan RUSU

Vasluienii nu sunt la fel de legendari ca unii locuitori ai orașului Caracal, dar în mod sigur există în județul Vaslui o întreagă serie de ipostaze în care am putea fi invidiați. Cu alte cuvinte, și în județ la noi se poate orice. Fie că este vorba de autorități, fie de persoane fizice sau juridice, există situații pe care doar fotografiile le pot prezenta publicului larg la justa lor valoare. Bogdan RUSU

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Vacanțe în extrasezon, reduse cu până la 70%, pentru vasluienii care aleg “Litoralul pentru toți”

Cei care nu au ajuns ...

Cartierul Complex Școlar rămâne fără apă potabilă

Astăzi, în cartierul bârlădean Complex ...

Bătrân din Vaslui, lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni din zona Școlii nr. 9

Un barbat in varsta de ...

%d blogeri au apreciat: