Home / Sanatate / Copil ars pe față și pe mâini

Copil ars pe față și pe mâini

Din cauza neatenței părinților, un copil în vârstă de numai un an din localitatea vasluiană Slobozia, comuna Gârceni, a suferit arsuri pe față și pe mâini, după ce a fost lăsat singur în casă, iar o scânteie din sobă a aprins pătuțul în care se afla.

“Este vorba despre un început de incendiu, la care a fost suficientă intervenția serviciului de voluntari din localitate. Copilul avea pătuțul în imediata apropiere a sobei. Tatăl a ieșit câteva minute să aducă apă, timp în care au sărit scântei din sobă, copilul suferind arsuri în zona feței și pe mâini. Tatăl este cel care a strigat imediat după ajutor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Vaslui, Petru Iftene.

La fața locului s-au făcut cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor în care s-a produs incidentul. (Roxana NĂSTASĂ)

Din cauza neatenței părinților, un copil în vârstă de numai un an din localitatea vasluiană Slobozia, comuna Gârceni, a suferit arsuri pe față și pe mâini, după ce a fost lăsat singur în casă, iar o scânteie din sobă a aprins pătuțul în care se afla. "Este vorba despre un început de incendiu, la care a fost suficientă intervenția serviciului de voluntari din localitate. Copilul avea pătuțul în imediata apropiere a sobei. Tatăl a ieșit câteva minute să aducă apă, timp în care au sărit scântei din sobă, copilul suferind arsuri în zona feței și pe mâini. Tatăl este cel…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Cât de eficiente sunt măsurile de restricționare a accesului vizitatorilor în spitalul din Bârlad?

Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad încearcă să ...

Epidemia de gripă a scumpit masca de protecție de peste trei ori

Ca la noi, la nimeni! În plină epidemie de ...

Unitate de panificație din Vaslui închisă pentru că punea în pericol sănătatea consumatorilor!

de Mihaela NICULESCU Revoltător! Inspectorii sanitari veterinari au descoperit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: