Home » Social » Întreceri sportive de Ziua Armatei

Întreceri sportive de Ziua Armatei

Din 2010, de la înființarea Regimentului 52 Artilerie Mixtă, înainte de 25 octombrie – Ziua Armatei Române, la Bârlad se organizează mai multe competiții sportive, cei mai buni militari fiind premiați pe 24 octombrie la UM 01458.

Seria competițiilor sportive a început luni, 13 octombrie, când a avut loc campionatul de tenis de masă, care a adus în sala de sport a Școlii „Manolache Kostache Epureanu” echipe ale celor trei unități militare din oraș dar și ale Detașamentului de Pompieri, Jandarmeriei și Poliției municipale. Pe 14 octombrie a început campionatul de șah, găzduit de Cercul Militar Bârlad. Pe 15 octombrie, se vor întrece în incinta garnizoanei, în cadrul campionatului de volei, tot reprezentanții instituțiilor amintite. 16 octombrie este ziua în care concurenții vor participa la campionatul de tenis de câmp, organizat pe terenul sintetic din zona gării. Tot acolo, pe 17 octombrie, se va desfășura campionatul de fotbal. Toate cele cinci competiții sportive vor începe la ora 10. Festivitatea de premiere va avea loc pe 24 octombrie, la ora 11, pe platoul UM 01458, când se vor acorda diplome și cupe oferite de col. Constantin Bordei, comandantul Garnizoanei Bârlad.

De-a lungul anilor, militarii garnizoanei s-au prezentat onorabil și chiar foarte bine la competițiile sportive organizate cu ocazia Zilei Armatei Române. Anul trecut, de exemplu, militarii au ocupat locul I la volei și fotbal, în vreme ce la tenis de masă și câmp s-au dovedit a fi mai buni prietenii noștri polițiști”, a declarat lt.col. Adeline Arghire, purtător de cuvânt al UM 01458.

Tot pe 24 octombrie, înainte de premierea sportivilor, între orele 8.30 și 11, la sediul UM 01458, va avea loc adunarea festivă cu militarii din garnizoană, în cadrul căreia se vor prezenta mesajele de felicitare cu ocazia Zilei Armatei. (Mihaela NICULESCU)

Din 2010, de la înființarea Regimentului 52 Artilerie Mixtă, înainte de 25 octombrie – Ziua Armatei Române, la Bârlad se organizează mai multe competiții sportive, cei mai buni militari fiind premiați pe 24 octombrie la UM 01458. Seria competițiilor sportive a început luni, 13 octombrie, când a avut loc campionatul de tenis de masă, care a adus în sala de sport a Școlii „Manolache Kostache Epureanu” echipe ale celor trei unități militare din oraș dar și ale Detașamentului de Pompieri, Jandarmeriei și Poliției municipale. Pe 14 octombrie a început campionatul de șah, găzduit de Cercul Militar Bârlad. Pe 15 octombrie,…

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: