Home » Sport » Sportul vasluian, pe culmile victoriei

Sportul vasluian, pe culmile victoriei

Echipa de atletism a clubului “Viitorul Vaslui”, din cadrul secției de aruncare a ciocanului a avut anul acesta rezultate foarte bune.

Secția de aruncare a ciocanului din cadrul Clubul Sportiv “Viitorul” Vaslui se poate mândri cu rezultate foarte bune. Lotul antrenat de Laurențiu Maxim este format din 40 de sportivi legitimați, dintre care 20 au fost premiați la competețiile naționale și internaționale. Dintre sportivii de top, se remarcă Oana Baran la categoria senioare, care în decursul acestui an a reușit să obțină locurile doi și trei la Campionatul Național de Aruncări Lungi și la Campionatul Național. Simona Ciubotaru, la categoria junioare II, care a reușit performanța locurilor unu, doi și trei la Campionatul Național de Aruncări Lungi, Campionatul Național și în cadrul Campionatului Național de Primăvară. La masculin, cel mai remarcat este Laurențiu Celaru, care la categoria juniori II, a reușit performanțe de cel mai înalt nivel, fiind clasat pe pozițiile unu, doi și trei la Campionatele Naționale și la Grand Prix Bacău.

Obiectivele de anul viitor ale clubului constă în participarea la Campionatul Mondial de Juniori I cu sportivii Laurențiu Chelaru și Simona Ciobotaru. (George VARZARI)

Echipa de atletism a clubului “Viitorul Vaslui”, din cadrul secției de aruncare a ciocanului a avut anul acesta rezultate foarte bune. Secția de aruncare a ciocanului din cadrul Clubul Sportiv “Viitorul” Vaslui se poate mândri cu rezultate foarte bune. Lotul antrenat de Laurențiu Maxim este format din 40 de sportivi legitimați, dintre care 20 au fost premiați la competețiile naționale și internaționale. Dintre sportivii de top, se remarcă Oana Baran la categoria senioare, care în decursul acestui an a reușit să obțină locurile doi și trei la Campionatul Național de Aruncări Lungi și la Campionatul Național. Simona Ciubotaru, la categoria…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: