Home » Sport » Victorie pentru LPS Vaslui

Victorie pentru LPS Vaslui

Echipa de fotbal a Liceului cu Program Sportiv Vaslui a reușit să câștige fără emoții meciul cu Pajura HușI din cadrul etapei județene a Memorialului “Gheorghe Ola”. Băieții lui Constantin Petrea speră la o calificare la etapa zonală.

Băieții antrenați de Constantin Petrea au reușit să învingă în deplasare echipa Pajura Huși, meci ce contează pentru calificarea la faza zonală a Memorialului “Gheorghe Ola”. Din primul 11 a făcut parte și puștiul minune Tudor Râpă, care a reușit să marcheze toate cele trei goluri ale vasluienilor.

Antrenorul juniorilor, Constantin Petrea, speră la performanțe cât mai bune cu actuala echipă, încrezător fiind în calitățile sale tehnice. În 1995, el a calificat Unirea Negrești în 16-le de finală ale Cupei României, fiind cea mai mare a unei echipe din zona Moldovei la acea vreme. (George VARZARI)

Echipa de fotbal a Liceului cu Program Sportiv Vaslui a reușit să câștige fără emoții meciul cu Pajura HușI din cadrul etapei județene a Memorialului “Gheorghe Ola”. Băieții lui Constantin Petrea speră la o calificare la etapa zonală. Băieții antrenați de Constantin Petrea au reușit să învingă în deplasare echipa Pajura Huși, meci ce contează pentru calificarea la faza zonală a Memorialului “Gheorghe Ola”. Din primul 11 a făcut parte și puștiul minune Tudor Râpă, care a reușit să marcheze toate cele trei goluri ale vasluienilor. Antrenorul juniorilor, Constantin Petrea, speră la performanțe cât mai bune cu actuala echipă, încrezător…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: