Home » Social » Au început căutările "Constelației necunoscute"

Au început căutările "Constelației necunoscute"

Astăzi dimineață s-a dat startul unei noi ediții a Festivalului de muzică ușoară „Constelația necunoscută”.

Veniți din toate colțurile țării, participanții au încântat auzul celor prezenți la Casa de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui, cu melodiile pe care le-au pregătit în speranța că vor încânta juriul însărcinat cu descoperirea „constelației necunoscute”. O atmosferă destinsă, plăcută, a dominat pe tot parcursul zilei, copii prezenți ocupându-se de acest lucru. Mai emoționați decât copii au fost părinți care, au așteptat cu sufletul la gură ca micuții lor să apară pe scenă, bătând apoi din palme și fredonând versurile melodiilor odată cu ei.

Noutatea acestei ediții a fost prezența unui backstage, ocazie cu care publicul a putut vedea atmosfera din culise.

Primii în concurs au fost cei din categoria 5-8 ani, Clara Gabriela din Cluj dând startul ediției cu melodia „Găinușa Nușa”. Au urmat apoi categoriile 9-11, 12-15, și 16-19 ani, după care, la ora 17.30, participanții au avut ocazia la Sala Studio „Valentin Silvestru”, nou inaugurată, să se întâlnească cu juriul festivalului. Ziua s-a încheiat cu o petrecere la un restaurant din Vaslui la care au luat parte organizatorii, părinții și copiii.

Festivalul va continua și mâine când pe scena Casei de Cultură vor evolua cei din categoria seniori. Tot mâine va avea loc și mult așteptata festivitate de premiere, unde cei mai buni vor fi felicitați.

În afara trofeului festivalului, se vor mai acorda și alte premii, cotidianul Est News oferind și el un premiu consistent unui participant merituos, cu reale calități vocale. (Roxana NĂSTASĂ)

Astăzi dimineață s-a dat startul unei noi ediții a Festivalului de muzică ușoară "Constelația necunoscută". Veniți din toate colțurile țării, participanții au încântat auzul celor prezenți la Casa de Cultură "Constantin Tănase" Vaslui, cu melodiile pe care le-au pregătit în speranța că vor încânta juriul însărcinat cu descoperirea "constelației necunoscute". O atmosferă destinsă, plăcută, a dominat pe tot parcursul zilei, copii prezenți ocupându-se de acest lucru. Mai emoționați decât copii au fost părinți care, au așteptat cu sufletul la gură ca micuții lor să apară pe scenă, bătând apoi din palme și fredonând versurile melodiilor odată cu ei. Noutatea acestei…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: