Home » Justitie » Avocat vasluian reținut de procurorii DIICOT

Avocat vasluian reținut de procurorii DIICOT

Avocatul vasluian Neculai Horobeț a fost reținut de către procurorii DIICOT Serviciul Teritorial Iași într-un dosar de trafic de arme, trafic de droguri și proxenetism. Acuzațiile care i se aduc acestuia sunt de aderare la grup infracțional organizat și complicitate la infracțiuni de crimă organizată. Alături de el au mai fost reținuți și șeful interlopilor din Iași, Costel Corduneanu și Ovidiu Ransburg, un constănțean cu antecedente penale.

Ovidiu Ransburg a introdus în țară un revolver spaniol destinat ieșeanului Costel Corduneanu, intermediarul afacerii fiind însă, nimeni altul decât avocatul Baroului Vaslui, Neculai Horobeț. Miercuri seara însă, în drumul său spre Iași, constănțeanul a fost oprit la intrarea în Vaslui, de un echipaj al Poliției Rutiere, fiind descoperite asupra sa pistolul și mai multe gloanțe, motiv pentru care aseară a fost luat cu mandat de aducere de către ofițerii Biroului de Combatere a Criminalității Vaslui și dus la Iași la DIICOT. După audieri, procurorii au dispus reținerea sa pentru 24 de ore, în cursul zilei de azi, cei trei urmând să fie prezentați în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. (R.N.)

Avocatul vasluian Neculai Horobeț a fost reținut de către procurorii DIICOT Serviciul Teritorial Iași într-un dosar de trafic de arme, trafic de droguri și proxenetism. Acuzațiile care i se aduc acestuia sunt de aderare la grup infracțional organizat și complicitate la infracțiuni de crimă organizată. Alături de el au mai fost reținuți și șeful interlopilor din Iași, Costel Corduneanu și Ovidiu Ransburg, un constănțean cu antecedente penale. Ovidiu Ransburg a introdus în țară un revolver spaniol destinat ieșeanului Costel Corduneanu, intermediarul afacerii fiind însă, nimeni altul decât avocatul Baroului Vaslui, Neculai Horobeț. Miercuri seara însă, în drumul său spre Iași,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile