Home » Sport » Concurs de cros pentru elevi pe stadionul „Rulmentul”

Concurs de cros pentru elevi pe stadionul „Rulmentul”

Școala „Stroe S. Belloescu” din Bârlad organizează o competiție de cros rezervată elevilor din clasele I-VIII. Evenimentul va avea loc duminică, de la ora 10, pe pista de atletism a stadionului „Rulmentul” din Bârlad. La realizarea acestui eveniment s-au mai implicat alte două școli din oraș, dar și două unități de învățământ din Focșani și Galați. Școlile partenere din Bârlad sunt: Școala „Episcop Iacov Antonovici” și Școala „Principesa Elena Bibescu”.

Copii vor fi împărțiți pe opt categorii, după clasele din care fac parte și după sex. Astfel băieții vor alerga după cum urmează: clasele I-II – 300 de metri, clasele III-IV – 500 de metri, clasele V-VI – 800 de metri și clasele VII-VIII – 1.000 de metri. Fetele vor alerga, 200 de metri, 400 de metri, 600 de metri, respectiv 800 de metri.

„Organizăm astfel de concursuri în fiecare an pentru că sportul, în viața elevilor, oferă multiple beneficii, nu doar la nivel de dezvoltare fizică armonioasă, ci și la nivelul socializării și a sănătății pe termen lung. De altfel, elevii învață să elaboreze strategii, să-și întărească voința, răbdarea și concentrarea, dar cum să-și controleze stresul”, ne-a declarat Valeriu Frumuz, directorul școlii „Stroe S. Belloescu”. (A.A.)

Școala „Stroe S. Belloescu” din Bârlad organizează o competiție de cros rezervată elevilor din clasele I-VIII. Evenimentul va avea loc duminică, de la ora 10, pe pista de atletism a stadionului „Rulmentul” din Bârlad. La realizarea acestui eveniment s-au mai implicat alte două școli din oraș, dar și două unități de învățământ din Focșani și Galați. Școlile partenere din Bârlad sunt: Școala "Episcop Iacov Antonovici" și Școala "Principesa Elena Bibescu". Copii vor fi împărțiți pe opt categorii, după clasele din care fac parte și după sex. Astfel băieții vor alerga după cum urmează: clasele I-II – 300 de metri, clasele…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: