Home / Justitie / Condamnat pentru tentativă de omor

Condamnat pentru tentativă de omor

Un bărbat de 35 de ani din satul Bârlălești, Comuna Epureni a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la trei ani și jumătate de închisoare pentru tentativă de omor calificat.

La începutul anului 2013, Ionel Manolache, pe fondul unui conflict spontan, l-a lovit cu o bucată de lemn pe fratele său Costel Manolache, în zona capului. În urma investigațiilor medicale și a perioadei de spitalizare a victimei s-a Tribunalul Vaslui a stabilit faptul că agresorul i-a pus în viața în pericol fratelui său.

Bărbatul a fost condus la penitenciar, alaltăieri, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească. (A.A.)

Un bărbat de 35 de ani din satul Bârlălești, Comuna Epureni a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la trei ani și jumătate de închisoare pentru tentativă de omor calificat. La începutul anului 2013, Ionel Manolache, pe fondul unui conflict spontan, l-a lovit cu o bucată de lemn pe fratele său Costel Manolache, în zona capului. În urma investigațiilor medicale și a perioadei de spitalizare a victimei s-a Tribunalul Vaslui a stabilit faptul că agresorul i-a pus în viața în pericol fratelui său. Bărbatul a fost condus la penitenciar, alaltăieri, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească. (A.A.)

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Incendiu de proporții în comuna Oltenești. Peste 200 de hectare de vegetație uscată, distruse de flăcări

Peste 200 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de ...

Panică într-un bloc din Vaslui, în urma unui incendiu. 17 persoane au fost evacuate, trei dintre acestea ajungând la spital

Șaptesprezece locatari dintr-un bloc din zona gării din municipiul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: