Home / Social / Copilul meu – Pavel și Ioana vor să uimească

Copilul meu – Pavel și Ioana vor să uimească

Pavel și Ioana sunt doi frați gemeni, total diferiți și drept urmare nu prea se înțeleg. Ei au doi ani și două luni și deja dau semne că dețin minți strălucite. Pavel este om de litere, cunoscând tot alfabetul, îl știe și pe ”W”: ”vavâvâ”.

Ioana știe toate cifrele, personajele din povești și se exprimă foarte bine în cuvinte. Ea are gusturi rafinate și este foarte cochetă. Îi plac brățările, mărgelele și nu mănâncă nimic ce nu se găsește în farfurie. Pentru ea lucrurile sunt clare: mâncarea trebuie să fie pusă în farfurie, cu furculiță sau linguriță și totul pe masa din bucătărie.

Bucuria băiețelului, culmea, nu sunt mașinuțele ci cărțile cu povești, cu toatea acestea nu poate sta prea mult locului și își consumă energia alergând.

Cu toate că preferințele culinare sunt diferite, un lucru îl au în comun cei doi frați: carnea este ea mai bună legumă. (R.C.)

Pavel și Ioana sunt doi frați gemeni, total diferiți și drept urmare nu prea se înțeleg. Ei au doi ani și două luni și deja dau semne că dețin minți strălucite. Pavel este om de litere, cunoscând tot alfabetul, îl știe și pe ''W'': ''vavâvâ''. Ioana știe toate cifrele, personajele din povești și se exprimă foarte bine în cuvinte. Ea are gusturi rafinate și este foarte cochetă. Îi plac brățările, mărgelele și nu mănâncă nimic ce nu se găsește în farfurie. Pentru ea lucrurile sunt clare: mâncarea trebuie să fie pusă în farfurie, cu furculiță sau linguriță și totul pe…

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. Sunt adorabili!

x

Check Also

Vacanțe în extrasezon, reduse cu până la 70%, pentru vasluienii care aleg “Litoralul pentru toți”

Cei care nu au ajuns ...

Cartierul Complex Școlar rămâne fără apă potabilă

Astăzi, în cartierul bârlădean Complex ...

Bătrân din Vaslui, lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni din zona Școlii nr. 9

Un barbat in varsta de ...

%d blogeri au apreciat: