Home » Administratie » Grevă la SC Hușana SA

Grevă la SC Hușana SA

Peste 200 de salariați ai fabricii de încălțăminte din Huși, SC Hușana SA au protestat, ieri, în fața unității, nemulțumiți de salariile pe care le primesc. Oamenii susțin că iau între 400 și 500 de lei pe lună și că în octombrie au primit doar jumătate din bani. Din acest motiv, ei au refuzat să mai intre la lucru.

Salariații acuză, totodată, faptul că sindicatul care ar trebui să lupte pentru drepturile lor este „mână în mână” cu conducerea fabricii. Angajații susțin că au reclamat la Inspectoratul Teritorial de Muncă Vaslui situația, însă nimeni nu a făcut niciun control.

„Am primit luna aceasta câte 200 de lei, dar impozit ni s-a oprit pentru toți banii. Situația noastră este disperată. Nu ne mai descurcăm deloc. Trebuie să ia cineva o măsură, fiindcă așa nu se mai poate”, a spus unul dintre protestatari.

Oamenii au protestat în curtea fabricii, fără a putea ieși, întrucât porțile au fost închise. Conducerea unității nu a oferit încă niciun punct de vedere. (R.N.)

Peste 200 de salariați ai fabricii de încălțăminte din Huși, SC Hușana SA au protestat, ieri, în fața unității, nemulțumiți de salariile pe care le primesc. Oamenii susțin că iau între 400 și 500 de lei pe lună și că în octombrie au primit doar jumătate din bani. Din acest motiv, ei au refuzat să mai intre la lucru. Salariații acuză, totodată, faptul că sindicatul care ar trebui să lupte pentru drepturile lor este "mână în mână" cu conducerea fabricii. Angajații susțin că au reclamat la Inspectoratul Teritorial de Muncă Vaslui situația, însă nimeni nu a făcut niciun control. "Am…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: