Home » Sport » HC Vaslui întâlnește Dinamo București

HC Vaslui întâlnește Dinamo București

Formația vasluiană va primi vizita echipei Dinamo București mâine, la Sala Sporturilor. După înfrângerea din deplasare cu CSU Suceava, jucătorii antrenați de Leonard Bibirig speră la o victorie în fața propriilor suporteri.

 George VARZARI

 Echipa antrenată de Leonard Bibirig speră într-o victorie pe teren propriu, în meciul care va avea loc mâine, de la ora 18, în cadrul etapei a IX-a a Ligii Naționale. HC Vaslui speră să treacă de pasa proastă după înfângerea din deplasare cu CSU Suceava, scor 30-27. Până în prezent, HC Vaslui are două meciuri câștigate, două egaluri și patru înfrângeri.

Biletele pot fi achiziționate de la Sala Sporturilor, până la ora meciului. Prețul unui tichet de acces este de 10 lei pentru sectoarele laterale și 15 lei pentru sectorul central.

În acest moment, HC Vaslui ocupă poziția a 10-a în cadrul Ligii Naționale, cu un cumul de 8 puncte, fiind la o distanță de numai cinci puncte de ocupanta ultimului loc, Energia Pandurii. Liderul classamentului este Minaur Baia Mare, cu 18 puncte, în timp ce HCM Constanța ocupă poziția secondă, la o diferență de numai două puncte, urmată de Dunărea Galați, cu un total de 15 puncte.

Formația vasluiană va primi vizita echipei Dinamo București mâine, la Sala Sporturilor. După înfrângerea din deplasare cu CSU Suceava, jucătorii antrenați de Leonard Bibirig speră la o victorie în fața propriilor suporteri.  George VARZARI  Echipa antrenată de Leonard Bibirig speră într-o victorie pe teren propriu, în meciul care va avea loc mâine, de la ora 18, în cadrul etapei a IX-a a Ligii Naționale. HC Vaslui speră să treacă de pasa proastă după înfângerea din deplasare cu CSU Suceava, scor 30-27. Până în prezent, HC Vaslui are două meciuri câștigate, două egaluri și patru înfrângeri. Biletele pot fi achiziționate de…

Review Overview

User Rating: 4.35 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: